LE: Lijepog fudbala se nećete nagledati!

Tavamba: Videoton nema kvalitet da nas ugrozi! Crno-beli otputovali u Mađarsku bez El Monira, trener Đukić očekuje još jedan neefikasan meč.

Fudbal 22.08.2017 | 21:15
LE: Lijepog fudbala se nećete nagledati!
Prošlog četvrtka fudbaleri Partizana i Videotina su „pokvarili“ loptu. Postideo bi se svaki zaljubljenik u fudbal onoga što (ni)je viđeno u Humskoj, a sudeći prema najavama iz tabora crno-belih ništa kvalitetniji neće bit ni revanš poslednjeg eliminacionog kola za plasman u Ligu Evrope, u Felčutu.

Ko je planirao da vidi igru na gol više ili ofanzivni fudbal, teško će se obradovati rečimaMiroslava Đukića neposredno pred put u Mađarsku, gde će njegov tim posle beogradskih 0:0 pokušati da prođe u grupnu fazu.

„Očekujem i tamo takmičarsku utakmicu. Mislim da neće biti mnogo golova, teško će se videti lep fudbal. Pre će biti tvrd meč, jer je protivnik takav da ti ne dozvoljava da igraš. Bitno je da ne primimo gol, a da pokušamo da iskoristimo svaku grešku rivala. Odlučiće detalji“, suština je Đukićeve poruke posle jutarnjeg treninga i ručka u Sportskom centru „Zemunelo“.

Trener srpskog predstavnika istakao je da bi njegovoj ekipi trebalo da bude lakše jer je sad na delu videla koliko može sastav Marka Nikolića.

„Dosta smo se upoznali. Biće veoma teško, mada će protivnik morati malo do promeni način igre, više da se otvori, što će stvoriti više prostora za igru. U tome vidim našu šansu. Očekujem bolju partiju što se tiče ofanzivnog, dok će u defanzivnom delu obema ekipama biti teško, s obzirom da čvrste odbrane i mali prostor za igru. Svesni smo važnosti utakmice. Igramo protiv ozbiljnog rivala, ali idemo u goste odlučni prođemo u grupnu fazu što bi bilo važno za klub“.

Stručni štab za revanš ne može da računa na trojicu igrača. Od ranije su na listi povređenih Alen Stevanović i Nebojša Kosović, a u Mađarsku neće putovati ni Mohamed el Monir, za koga trener crno-belih kaže da oseća bol u primicaču.

„Ostali su spremni. Što se sastava tiče, odlučićemo na kraju sutrašnjeg treninga“, poručio je Miroslav Đukić.

Partizanu je, da bi došao u poziciju da eliminiše Videoton, potreban makar jedan gol. Za njega će, uz Uroša Đurđevića, biti zadužen Leandre Tavamba.

„Imali smo priliku da upoznamo protivnika u Beogradu. Suštinski, mislim da Videoton nema veliki individualni kvalitet kojim bi mogao da nas ugrozi. Važnije je kako ćemo mi timski da izgledamo u četvrtak kako bi naše vrline došle do izražaja. Daćemo sve od sebe kako bi smo se kvalifikovali“, obećao je kamerunski napadač.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar