Novi udarac za Barsu!

Priznaju poraz sa Kutinjom?! Kada Barselona ponudi 130 miliona evra za igrača, to mora da valja!

Fudbal 23.08.2017 | 09:00
Novi udarac za Barsu!
Međutim, u slučaju Filipa Kutinja iz Liverpula, Katalonci su naišli na čvrst zid koji ne mogu da zaobiđu, preskoče ili probiju. A po svemu sudeći neće moći ni sam Kutinjo.

Iako se očekivalo da će odlaskom Nejmara u Paris Sen Žermen, Barselona angažovati vezistu Liverpula, Jirgen Klop je zaista ostao pri rečima koje je rekao i na početku, da Kutinjo nije na prodaju.

Španski mediji poslednja dva dana pišu da su Katalonci zbog toga digli 'jedra' i da će isploviti iz liverpulske luke u potrazi za pojačanjem na drugom mestu. 'Redsi' su odbili i treću ponudu koja je iznosila čitavih 130 miliona evra, odnosno čak 25 više nego prethodna. 

Fenvej grupa u čijem je vlasništvu Liverpul je ostala imuna na te zahteve katalonskog giganta koji se sada potpuno okreće Osmanu Dembeleu iz Borusije Dortmund kao zameni za Nejmara. 

Zanimljivo je da je i Dortmund odbio više od 100 miliona evra za svog mladog napadača. Kada se tome dodaju i skorašnje spekulacije da bi Siti mogao Mesiju da aktivira otkupnu klauzulu od 300 miliona evra, jasno je da je ovo leto za Barsu do sada bilo vrlo turbulentno. 

Za to vreme, jedino Zinedin Zidan i Real Madrid zadovoljno trljaju ruke na startu nove sezone u kojoj će pokušati da odbrane titulu šampiona Španije, Ligu šampiona i Kup Kralja.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar