Zvezda i Krstičić?! Vrlo realno!

I to bez obeštećenja! „Sve ide ka tome da ga dovedemo“, kaže za naš portal sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.

Fudbal 22.08.2017 | 23:30
Zvezda i Krstičić?! Vrlo realno!
Nenad Krstičić i Crvena zvezda. Blizu je, jako je blizu! Takav utisak se stiče posle razgovora sa sportskim direktorom kluba sa Marakane Mitrom Mrkelom.

Član Alavesa, koji ima ugovor sa klubom iz Vitorije do 2018.godine, mogao bi vrlo brzo da postane član Crvene zvezde. Nekadašnji vezista mlade i A reprezentacije Srbije trebalo bi na Marakani da nadomesti izostanak povređenog Branka Jovičića, ali i da bude spremna zamena u slučaju da u finišu letnjeg prelaznog roka Ljutice Bogdana napuste Gelor Kanga ili Mičel Donald.

Bivši član OFK Beograda je sposoban da odgovori na više pozicija u manevru.

„Priča oko Krstičića ide u dobrom smeru. Na putu smo da ga dovedemo“, kratko je rekao za naš portal sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.

Prošle sezone u dresu Alavesa Nenad Krstičić je odigrao 14 mečeva i postigao dva gola. Ipak, odlaskom Manuela Pelegrinija izgubio je status kao i Aleksandar Katai.

„Krstičić može da odgovori zahtevima na više pozicija. Mi ga vidimo kao defanzivnog veznog“, dodao je Mrkela.

Posle odlaska iz OFK Beograda 27-godišnji univerzalac je igrao za Sampdoriju i Bolonju, da bi poslednju sezonu proveo u Alavesu. Važeći ugovor sa članom španske Primere na prvi pogled predstavlja ozbiljnu prepreku. Međutim, Mrkela je uveren da Crvena zvezda ima mehanizme da to reši.

„Na putu smo da Krstičića dovedemo bez obeštećenja“, otkriva Mrkela.

Moguće je da će Crvena zvezda ponuditi određene procente Alavesu od dalje prodaje.



Na Marakani se nadaju da bi uskoro mogli da finiširaju transfer Domenika Dinge, dok su danas mediji u Gani preneli informaciju da je Crvena zvezda ponudila milion evra za zadnjeg veznog Lorijana Alkasana Vakasa.

„Prvi put čujem za tog igrača“, jasan je bio Mrkela.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar