Murinjo hoće najveću mladu zvijezdu Engleske!

Portugalac spreman da zaokruži fantastičan prelazni rok na Old Trafordu.

Fudbal 22.08.2017 | 22:00
Murinjo hoće najveću mladu zvijezdu Engleske!
Mančester Junajted nije završio prelazni rok, a idealan završetak ovog leta predstavljala bi kupovina jednog od najvećih engleskih talenata. Prema informaciji Skaj Sporta, Žoze Murinjo pokazuje “značajno interesovanje” za supertalentovanog fudbalera FulamaRajana Sesenjona.

Totenhem se od ranije spominje kao klub koji je zainteresovan za 17-godišnjeg krilnog fudbalera sa Krejven Kotidža, koji je prošle sezone odigrao čak 26 utakmica u Čempionšipu.

Omladinski reprezentativac Engleske može podjednako dobro da igra bilo gde po levoj stani, a letos je potpisao profesionalni ugovor sa ekipom Slaviše Jokanovića, nakon što je sa vršnjacima osvojio Evropsko prevnstvo do 19 godina.

Ukoliko Sesenjon narednih dana postane dostupan za prodaju, Totenhem će sigurno imati žestoku konkurenciju u vidu Mančester Junajteda, čiji je menadžer Žoze Murinjoveliki poštovalac lika i dela mladog fudbalera.

Takođe, ono što je adut više u rukama Junajteda je činjenica da su Crveni đavoli voljni da ga odmah posle kupovine pozajme Fulamu kako bi u Čempionšipu sticao neophodno iskustvo. Ipak, predsednik Fulama Sahid Kan nije raspoložen za prodaju mladića i poručuje, preko izvora, da je spreman da odbije i 30.000.000 evra za Sesenjona.

Videćemo samo šta će ako takva ponuda zaista dođe.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar