Ovo je puklo kao grom iz vedra neba!

U Turskoj tandem Eto - Nasri! Francuski fudbaler posle šest godina napustio Mančester Siti.

Fudbal 22.08.2017 | 21:00
Ovo je puklo kao grom iz vedra neba!
Pominjala se Roma, šuškalo se i o interesovanju pomenutih španskih klubova, nekako stidljivo se pominjala i mogućnost da ode u Tursku… Ali niko nije očekivao ovo! Možda Galata, Fener ili Bešiktaš? Nikako Antalija. A upravo tamo će biti nastavljena karijera Samira Nasrija! Franczuski fudbaler je posle šest godina napustio Mančester Siti i potpisao za Antaliju.

Ofanzivac oko koga su se svojevremeno krvili Arsenal i Siti prošle sezone je igrao na pozajmici u Sevilji, ali ako Španci baš i nisu mogli - ili hteli? - da otkupe njegov ugovor od Građana Antalija jeste. Prema medijskim izveštajima, turski klub je za Nasrijevu slobodu platio oko 10.000.000 funti, odnosno svega oko 11.000.000 evra. Siti se nadao da će dobiti oko 13.000.000, ali Nasrijeva luda glava - talenat mu niko nikad nije sporio - odbila je veliki broj zainteresovanih klubova.

Antalija pak nema problem da se upusti u rizik sa Nasrijem. Isto su uradili i sa Samjuelom Etoom leta 2015. godine. Ovog jula dovely su i Žeremija Meneza. Biće to napad da pozavide i istanbulski giganti. Pod uslovom da trener Riza Čalimbaj uspe da im pažnju usmeri na teren, a ne nan eke "vannastavne aktivnosti" kojima su sva trojica skloni.

Inače, Samir Nasri je za Siti odigrao 176 utakmica, postigao 27 golova i osvojio dve titule prvaka Premijer lige.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar