LE: Crno-bijeli pred Mađarsku...

Gradivo utvrđeno, rezultat nije loš, Nikolić bez rešenja za našu odbranu.  „Videoton će morati da se otvori“, smatra Marko Jevtović, vezista Partizana.

Fudbal 22.08.2017 | 20:00
LE: Crno-bijeli pred Mađarsku...
Partizan ide u Mađarsku sa zadatkom da postigne makar gol. Jer, opšte je mišljenje u i oko tabora crno-belih, da dva ne mogu da prime.

Prema raspoloženju u „Zemunelu“, baziranom na osnovu učinka u prvoj utakmici sa Videotonom, i dalje srpski predstavnik ima lepe šanse da se domogne grupe faze Lige Evrope, bez obzira na rezultat od prošlog četvrtka.

„Nije dobar, ali nije ni loš. Ovo su utakmice koje se igraju 180 minuta. Tek je prvo poluvreme završeno“, smireno priča Marko Jevtović, jedan od najzapaženjih aktera susreta pred praznim tribinama u Humskoj 1.

Vezista crno-belih je ukočio sredinu terena protivnika, odradio sjajan posao u defanzivi i bio i te kako zaslužan što ekipa iz Sekešfehervara nije uspela da u Humskoj 1 stekne prednost.

„Činjenica je da smo posle prve utakmice u Beogradu u neku ruku bolje upoznali. Stručni štab nam je i tada, a i sad, jasno ukazao na njihove pozitivne i negativne strane, što smo kroz analizu još jednom i utvrdili. Videoton je tvrda ekipa, zna šta radi u svakom trenutku, u ofanzivnom delu je individualno dosta jaka, predvođena Lazovićem i Šćepovićem, nije slučajno izbacila Bordo. Nikolić nas dobro poznaje, uspeo je da amortizuje naše napade, ali s druge strane nije imao rešenje za našu odbranu“.

Miroslav Đukić odlučio je da već u utorak, posle treninga, odvede izabranike u Felčut, kako bi se privikli na ambijent koji je očekuje u četvrtak od 20.00.

„Mislim da će i Videton morati da se otvori, jer igra kod kuće. Sigurno je da će utakmica biti otvorenija nego prošla. A kada govorimo o igračima najveća opasnost preti od Danka Lazovića, Šćepovića i uz njih i Hentija, koji je fizički jak“, skicirao je snagu rivala Marko Jevtović.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar