Samir Nasri u Turskoj!

Za manje od 15 miliona evra! Nekadašnja zvezda Arsenala i Mančester sitija igraće zajedno sa Samjuelom Etoom, Žeremijem Menezom, Johanom Đuruom, a možda i Džekom Vilširom.

Fudbal 21.08.2017 | 12:00
Samir Nasri u Turskoj!
Antalijaspor nastavlja da se pojačava.

Za klub iz poznatog turskog letovališta već nastupaju Smajuel Eto, Žeremi Menez, Johan Đuru, u planovima je navodno i Džek Vilšir, a na lekarske preglede i potpis ugovora doputovao je Samir Nasri.

Britanski mediji prenose da je nekadašnja zvezda Arsenala i Mančester sitija, koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Sevilji, dobio dozvolu "građana" da pronađe novi klub pošto nije u planovima Pepa Gvardiole, a transfer će navodno iznositi nešto manje od 15 miliona evra.

Bivšeg reprezentativca Francuske, koji je 26. juna napunio 30 godina, na aerodromu u Antaliji dočekao je veliki broj navijača, koji su ga odmah ogrnuli šalom crveno-bele boje.

Francuski vezista, međutim, nije izgledao previše oduševljen, već više kao da se pitao kako je od nekada velike nade francuskog fudbala, preko Arsenala i Mančester sitija, uspeo da stigne do Antalije...



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar