Kad "đavoli" dobiju prva dva meča u sezoni...

Nije čudo što je Žoze Murinjo upozoravao nakon odlične partije protiv Svonsija. "Nije sve u životu auto-put", dodaje on.

Fudbal 20.08.2017 | 16:00
Kad "đavoli" dobiju prva dva meča u sezoni...
Mančester junajted igra dobro, efikasno i pobeđuje na startu sezone.

Nakon što su prvog premijerligaškog vikenda lako "tukli" Vest Hem rezultatom 4:0, isti skor na semaforu stajao je i na stadionu "Liberti" na kome je ekipa Žozea Murinja upisala drugi trijumf u isto toliko mečeva u domaćem šampionatu.

Dok su njegovi fudbaleri slavili drugi, treći i četvrti pogodak, sve u finišu meča, Žoze Murinjo se mrštio na klupi možda i jer je znao da će biti u kadru.

Nije želeo da odaje utisak čoveka čija ekipa "puca od samopouzdanja", mada je baš tu reč upotrebio na konferenciji za medije nakon meča kada je opisivao svoj tim: "U ovom trenutku sve ide na našu vodenicu, ali nije sve u životu auto-put, moraćemo nekad i nekim teškim putevima i putićima", kazao je "Specijalni" i tako, po ko zna koji put u karijeri, skinuo "breme favorita" sa ekipe koju vodi.

I ne samo to...

"Bili smo u potpunoj kontroli, ali moram da kažem da smo i prošle sezone imali šest bodova posle dva kola i završili kao šestoplasirani", dodao je on koji očigledno ne želi da i njegovi igrači "polete" i misle da su već "završili posao".

Jasno je zbog čega to govori, pošto se na osnovu njihovih Instagram profila, na koje su uveliko okačili fotografije, snimke i "lajvove" nakon meča - može shvatiti da su u oblacima.

Zanimljivo je da je ovo tek prvi put posle 110 godina da je Junajted dao po četiri gola na prve dve utakmice u sezoni, a vredan pažnje je i podatak da je ovo treća sezona koju "đavoli" otvaraju osvajajući maksimalnih šest bodova iz dva meča.

Prethodne dve sezone završili su van četiri, pa Murinjovo upozorenje, ipak, nije tek tako...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar