Čempionšip: Bili Šarp oštar kao mač! Posječen i Barnsli!

Šefild junajted stigao do druge pobede u sezoni.

Fudbal 19.08.2017 | 16:00
Čempionšip: Bili Šarp oštar kao mač! Posječen i Barnsli!
Sigurni su samo smrt, porez i da će Bili Šarp da pogodi! Iskusni napadač je nastavio tamo gde je stao prošle godine u trećoj ligi Engleske i drugim potokom u ovoj sezoni Čempionšipa poveo Šefild junajted do minimalca nad Barnlijem.

Bio je to - podatak za svaku pohvalu - čak 20. gol 31-godišnjeg fudbalera u 29 poslednjih utakmica u Šefildovom dresu! Prošle sezone čak 30 golova u Ligi 1. Čempionšip ga nije uplašio. Uostalom, da je bio malo pametniji, malo manje arogantan, možda bi Šarp sada igrao u Premijer ligi. Birao je pogrešne timove, sve misleći da zaslužuje više.

Međutim, ako nastavi ovako možda će se zaista preporučiti nekom klubu iz elite. Svojevremeno je igrao za Sautempton, ali takođe u Čempionšipu. Njegovo je to dvorište. Čim su se Sveci domogli elite Šarp je stradao. Odigrao je u Premijer ligi samo tri utakmice, postigao jedan gol.

Inače, kraj današnje utakmice i Šefild i Barnli dočekali su sa po desetoricom igrača na terenu, pošto su Leon Klark i Angus Mekdonald rešili da se mlo izudaraju glavama pa im je sudija pokazao da je pametije to da rade u svlačionici, daleko od očiju javnosti.

ENGLESKA 2 - 4. kolo

Petak:

Barton - Birmingem 2:1 (0:1)
/Sordel 50, Dajer 66 - Magoma 29/

Subota:

Šefild Junajted - Barnsli 1:0 (1:0)
/Šarp 17/

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar