LE: Navijači Spartaka bodre Zvezdu u Krasnodaru!

Navijači moskovskog Spartaka "Fratrija" ogranizovano će bodriti fudbalere Crvene zvezde u Krasnodaru.  Zvezda će imati "bratsku podršku" u Krasnodaru! Navijači moskovskog Spartaka najavili put na jug Rusije da pruže podršku prijateljskom klubu u borbi za Ligu Evrope.

Fudbal 12.08.2017 | 14:00
LE: Navijači Spartaka bodre Zvezdu u Krasnodaru!
Crveno-beli gostuju ruskom timu u baražu za Ligu Evrope, a meč je na programu u četvrtak.

"Fratrija" je javno pozvala svoje članove da organizovano autobusima krenu u Krasnodar u sredu, a ovo putešestvije koštaće ih po 50 evra, plus ulaznica za meč.

Navijači Zvezde i Spartaka često podržavaju jedni druge u sličnim situacijama, a dva kluba su u poslednjih nekoliko godina igrala i prijateljske mečeve.

Kao šampion Rusije, Spartak iz Moskve plasirao se direktno u grupnu fazu Lige šampiona, pa navijači crveno-belih osim domaćeg prvenstva do septembra neće imati mnogo "obaveza".

Slobodno vreme do tada i priliku da se "zagreju" za evropske izazove, Moskovljani će iskoristiti da podrže bratski klub Crvenu zvezdu, koja narednog četvrtka (17. avgust) igra u Krasnodaru protiv istoimenog tima prvu utakmicu poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Prijateljstvo Zvezde i Spartaka, odnosno navijača dva kluba, naveliko je poznato, te će ovo biti prilika da se dodatno učvrsti.

"Najvatreniji" navijači ruskog kluba, Fratrija, pozvali su sve zainteresovane da za 3.400 rubalja, oko 50 evra, krenu na put i pruže podršku Beograđanima. Uz to, očekuje se i dolazak oko 200 navijača iz Srbije, tako da će ekipa Vladana Milojevića imati sasvim solidnu podršku za ovako udaljeno putovanje u izuzetno važnoj utakmici.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar