Voditeljka ima noge za medalju

Dragani Katić godine ne mogu ništa!

Zabava 22.07.2017 | 19:26
Voditeljka ima noge za medalju
Jedna od najpopularnijih voditeljki na našim malim ekranima ušla je u šestu deceniju života, ali se to po njenom izgledu uopšte ne bi reklo. Voditeljka se ovih dana odmara u Herceg Novom, gde ju je i ulovio paparaco „Alo!”, pa smo na licu mesta imali prilike da se uverimo da Dragana izgleda super.

Voditeljka je bila opuštena, bez šminke i u prozirnoj tunici, ispod koje se nazirao beli bikini. Polako je šetala i stajala kod svake tezge da pogleda suvenire. Da joj odmor na moru i te kako prija, bilo je i više nego očigledno, a naročito je, čini se, bila srećna što je opušteno šetala i pričala sa prodavcima suvenira. Kada je zadovoljila šoping-groznicu, Dragana se upitila na plažu. Birala je neko vreme ležaljku, jer joj je bilo bitno da bude što bliže moru, a kako je već bilo popodne, plaža je bila krcata. Ipak, Katićeva se snašla i smestila, a onda ostatak dana uživala u sunčanju i brčkanju.



oditeljka je, po svemu sudeći, iza sebe ostavila težak period i sada uživa u životu. Podsetimo, Dragana je nedavno za „Alo!” istakla kako je cele godine posećivala psihijatra.

- Imala sam teške dane, pre svega kada sam iznenada posle kratke i invazivne bolesti izgubila dragu prijateljicu. Posle toga roditelje, a kao jedinici to mi je baš teško palo. To su užasno bolni i prelomni momenti u mom životu. Kada sam osetila potrebu da se obratim psihijatru i da razgovaram o tome na koji način podnosim gubitak, ja sam to i učinila. Otišla sam i mnogo mi je pomoglo. Svima bih preporučila da kada zapadnu u neke probleme i životna iskušenja i kada vide da ne mogu sami da se izbore sa tim posete stručno lice - otkrila je za „Alo!“ Dragana Katić.

Sigurno je da su teški dani iza voditeljke i da ona sada maksimalno uživa u životu.

(Alo)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Joja

23.07.2017 10:42

Ne daj se generacijo.

ODGOVORITE