Serena: Živjeli smo u dvosobnoj kući sa sedam ljudi!

Jedna od najboljih teniserki svih vremena, Serena Vilijams tokom odrastanja nije imala ni blizu onoliko novca koliko je zaradila tokom uspešne karijere.

Tenis 18.07.2017 | 08:30
Serena: Živjeli smo u dvosobnoj kući sa sedam ljudi!
Ona se ipak nikada nije osećala kao da je "švorc".

Sve je to po njenom mišljenju poteklo od roditelja i načina na koji su je vaspitavali.

"Nikada nisam osećala nedostatak novca. Gledajući unazad, ne mogu da se načudim kako smo živeli u dvosobnoj kući sa još sedmoro ljudi. Ne znam kako su roditelji uspevali da se tako osećam, ali jesu i to je nešto zaista posebno", kaže Serena.

"I kada sam došla do novca, nisam osetila potrebu da kupim ovo ili ono ako mi nije potrebno i to je odličan način za odrastanje", napominje Vilijams i dodaje da se tako uči kako se donose dobre, a kako loše finansijske odluke.

Vilijams je samo prošle godine zaradila 27 miliona dolara, dok je od nagrada zaradila 84 miliona dolara tokom karijere. Od tenisa trenutno pauzira zbog trudnoće, ali se njime nikada nije bavila zbog novca.

"Nikada nisam igrala zbog novca - samo sam mislila da hoću da izađem tamo i uhvatim trofej", rekla je Vilijams. Ona je nedavno poslovnom menadžeru Maveriku Karteru rekla da ne zna koliko novca je zaradila tokom karijere.

"Samo stavim novac u banku", rekla je osvajačica 23 Grend slem titule.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar