Bubamara uživa u novoj ljubavi

Pevačica Dara Bubamara se nakon nekoliko meseci od raskida sa slovenačkim košarkašem Duškom Bunićem obrela u zagrljaju hrvatskog biznismena!

Zabava 22.06.2017 | 14:21
Bubamara uživa u novoj ljubavi
Kako „Alo!” saznaje, ona je gotovo mesec dana u vezi, ali dragog krije kao zmija noge.

- Dara čak ni najbližim prijateljicama nije želela da kaže o kome je reč. Samo je istakla da je veoma poznat i da pre nego što se pojave zajedno u javnosti želi da bude sigurna u kom pravcu ide njihova veza. Rekla im je samo da ga je upoznala kada je pevala u Zagrebu na proslavi i da joj je čitavu noć davao po 500 evra za svaku pesmu koju mu je otpevala. Nakon toga joj je u hotel poslao korpu s cvećem uz poziv da mu se pridruži na ručku - kaže naš izvor blizak pevačici.

- Dara je prihvatila poziv jer je mislila da će tamo biti prijatelji kojima je pevala prethodnog dana, ali ju je sačekao samo on i odveo na obližnji salaš, gde ju je lično služio. To je Daru kupilo odmah, kao i njegovi maniri, ali i to što je uspešan. Sve što znam jeste da je od nje mlađi nekoliko godina i da ima kompanije širom Hrvatske, ali i u Holandiji. Rekla da će nam sve ispričati kada bude pravo vreme. Nikada nije bila ovako tajanstvena, ona uglavnom ispriča i više nego što treba. Zato nas sve zanima o kome se radi - kaže Darina prijateljica, koja je želela da ostane anonimna.

- Nedavno nam je rekla da ju je dragi sačekao posle nastupa u Berlinu i tako je iznenadio. Vratio ju je u Beograd svojim privatnim avionom i tada joj je pokazao karte koje je kupio za njih dvoje za jednu egzotičnu destinaciju. Kako se ispostavilo da Dara u tom periodu ima dva nastupa, on je bez problema termin pomerio za deset dana kasnije. Dara je oduševljena kako se ponaša prema njoj, ali je i zabavlja to što mi sada želimo da otkrijemo o kome je reč. Čak smo joj otele telefon dok smo pile kafu, ali je broj tog neznanca sačuvan pod „lepi”, tako da osim nežnih poruka koje razmenjuju nismo saznale ništa više - objašnjava naš izvor.

Iako smo sumnjali da će nam otkriti koji detalj više, ipak smo pozvali Daru da joj kažemo za naša saznanja, za koja je u početku tvrdila da nisu tačna. Kada smo joj rekli da znamo za letovanje i promenu termina, promenila je ploču.

- Neću ništa da pričam, praviše sam pričala o svom privatnom životu, pa je vreme malo da ga sačuvam. Kada dođe vreme, sve ću vam ispričati - rekla nam je Dara.

(Alo)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Dragan

22.06.2017 12:35

Pre bih rekao da se radi o bubašvabi.

ODGOVORITE
Name

Zoki

22.06.2017 13:25

Sakupljacica krastavaca

ODGOVORITE
Name

folirantkinja

23.06.2017 08:26

joj al mala vas blefira, to je iz jednog poznatog filma scene, haj nek joj bude.

ODGOVORITE
Name

Smešno

23.06.2017 09:13

Ovo je priča za osobe koje su ,,paljotine''... posle se čudimo što svi hoće leba bez motike vođeni ovakvim pričama...

ODGOVORITE