U Makedoniju s ličnom kartom

Ambasador BiH u Makedoniji Lepa Babić i makedonski ministar unutrašnjih poslova Oliver Spasovski izrazili su očekivanje da će uskoro biti potpisani sporazumi između Savjeta ministara BiH i Vlade Makedonije o uslovima putovanja građana dvije zemlje koji bi omogućio prelazak granice sa ličnom kartom i o uzajamnom priznavanju i zamjeni vozačkih dozvola.

Region 22.06.2017 | 12:31
U Makedoniju s ličnom kartom
Tokom današnjeg susreta u Skoplju razgovarano je o proširenju postojećeg pravnog okvira za saradnju BiH i Makedonije putem potpisivanja bilateralnih sporazuma, kao i o razmjeni posjeta na visokom nivou u narednom periodu.

Razgovarano je o situaciji u BiH, Makedoniji i regionu u vezi sa za migracijama, te izražena spremnost za saradnju i razmjenu iskustava dvije zemlje, saopšteno je iz Ministarstva inostranih polova BiH.

Babićeva je Spasovskom čestitala imenovanje i poželjela mu uspješan mandat, ističući da će dosadašnja uspješna saradnja BiH i Makedonije u oblasti bezbjednosti biti nastavljena.

Spasovski je zahvalio za čestitke i istakao opredijeljenost za saradnju MUP-a Makedonije sa BiH i pružanje podrške aktivnostima Ambasade BiH u Skoplju.

(Srna)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Sale,

22.06.2017 12:33

Da mi plate, ne idemo u te krajeve nikako "slabe izkusnje ".

ODGOVORITE
Name

re

23.06.2017 00:20

Mani zemlju kojoj je Albanija zapad.