Jarić ostavio Sonju posle Lukasovih prijetnji!

Marko Jarić je već nekoliko dana u Srbiji, a Aca Lukas je otputovao u Tursku, gde letuje Sonja s njihovom ćerkom Viktorijom.

Zabava 22.06.2017 | 08:51
Jarić ostavio Sonju posle Lukasovih prijetnji!
Kao bomba u medijima je odjeknula vest da je Sonja Vuksanović varala Acu Lukasa proteklih meseci sa Markom Jarićem. Folker je saznao za aferu supruge, pobesneo i nakon toga slao preteće poruke košarkašu. Jarić je, kako saznajemo, odlučio da stavi tačku na višemesečnu romansu jer nije želeo dalje probleme i naslove u medijima.

- Jarić je oduvek pazio da privatni život ne eksponira preterano u javnosti. Tokom braka sa Adrijanom Limom bio je prinuđen da gotovo ceo svet zna svaki njihov korak, ali već dugo ne želi da komentariše navode sa kim je u vezi. Pogotovo mu nije išlo u prilog to što je Sonja udata žena i nije želeo da se zamera Lukasu, koji mu je čak pripretio i da će ga polomiti ako nastavi da se viđa sa njom - završava naš izvor.

Marko i Sonja su se rastali korektno i nije bilo teških reči. Košarkaš je doputovao u Srbiju, gde samuje.

- Tokom vikenda bio je na splavu, gde je u separeu uživao u društvu nekoliko lepotica, a poznato je da je slab na manekenke. Ipak, sa splava je izašao sam i odvezao se pravo kući - kaže naš izvor.

Priču potvrđuju i fotografije koje je paparaco „Blica” uslikao u utorak uveče. Naime, Jarić se predveče dovezao u jedan beogradski hotel i na terasi hotela večerao s prijateljem.

- Jarić je oko 20 časova stigao u hotel i odmah se smestio na terasu, a ubrzo je stigao i prijatelj. Nisu želeli da privlače pažnju, te su uz večeru tiho razgovarali. Košarkaš nije skidao osmeh sa lica i činilo se da je sve brige i probleme rešio. Smejali su se šalama, večerali, a potom je košarkaš otišao u zatamnjenom džipu - kaže naš izvor koji se zatekao na licu mesta.

Za to vreme Sonja i Aca su u Turskoj, odakle će se danas vratiti u Srbiju jer Aca večeras ima nastup na jednom beogradskom splavu. Par je tamo dugo razgovarao i odmarao se, te su na sve načine pokušavali da spasu brak. Došli su do dogovora da će sačekati da se smire strasti i da se folker odljuti kako bi jedno drugom ponovo pružili šansu.

- Ipak, pošto se situacija iz dana u dan menja, nije isključeno da će Aca ponovo pobesneti zbog nečega. Zasad je shvatio da se Sonja pokajala i da bi bilo dobro da pruže šansu braku - završava izvor blizak porodici Vuksanović.

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da Sonja i Lukas imaju probleme u braku. I pre dve godine su mediji pisali o tome da je njihov brak u krizi i da su pred razvodom, ali se par ipak pomirio i nastavio zajednički život.

Marko Jarić poslao je demanti povodom pisanja medija o njegovoj vezi sa Sonjom Vuksanović:

- Netačni su navodi da su Marko Jarić i Sonja Vuksanović već mesecima u tajnoj vezi, te da je Marko Jarić razlog navodnog razvoda Ace Lukasa i Sonje Vuksanović. Još jednom se na senzacionalistički način pokušavaju širiti neistine i obmanjuje se javnost neproverenim informacijama koje za cilj nemaju ništa drugo do povećanje tiraža tih novina, ne mareći pritom za povrede ličnosti i ugleda pojedinca (u ovom slučaju konkretno našeg priznatog sportiste Marka Jarića).

Marko Jarić nije u vezi sa Sonjom Vuksanović, te je svaka informacija i insinuacija u tom smeru apsolutna neistina. Marko Jarić ovim putem još jednom apeluje da se prestane sa sistemskim urušavanjem njegovog integriteta, privatnosti i ugleda. U Beograd je doputovao pre samo nekoliko dana zajedno sa ćerkama i umesto da vreme provodi u miru sa svojom porodicom, primoran je da odgovara na brutalne neistine. Ovim demantijem Marko Jarić želi da stane na put konstantnom pominjanju njegovom imena koje se dovodi u vezu sa nečasnim i nemoralnim ponašanjem, što mu je veoma bitno kao ocu maloletne dece i profesionalnom sportisti koji služi kao uzor mladima.
 
Blic
foto:internet

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Taman

22.06.2017 08:05

Jaro je se ocesao par puta od Sonju i dosta, sada u nove radne pobjede :)

ODGOVORITE
Name

AUUUU

22.06.2017 09:10

KOME MOZE PRIJETITI OVAJ DEBIL OD NARKOMANA?

ODGOVORITE
Name

o, on moze biti gadan

22.06.2017 09:52

On u vecini zna samo one iz njegovog kruga. Jaric je naucio da pohodi vec ocesane zene. Fora je posjetiti neku kojoj si prvi ili drugi mozda treci. Jariceve hanume su kao javne garaze.

Name

teta

22.06.2017 09:32

A to su priče diže sebi cijenu.

ODGOVORITE