Severina optužuje bivšeg muža

Pevačica Severina Vučković vodi borbu za sina, a u jednoj emisiji je otkrila bitne detalje u vezi sa odnosom njenog bivšeg muža i deteta.

Zabava 20.06.2017 | 14:13
Severina optužuje bivšeg muža
Severina je gostovala u informativnoj emisiji na hrvatskom RTL-u. Ona je tom prilikom otkrila da joj je bivši verenik Milan Popović pretio da će joj zagorčati život nakon što je sa njim raskinula vezu. Ona je potom pričala i o tome kako se Milan ponaša kao roditelj.

Pevačica je iznela šokantnu tvrdnju da je Milan hteo da proda fotografije sina Aleksandra.

Kada se ona porodila, Milan je hteo da se zove jedan časopis i da se ponude fotografije njihovog sina za sumu od čak 50.000 evra.

- Do treće godine Aleksandrovog života Milan Popović ga nije video tačno 18 meseci. Čak je na sudu rekao da je mislio da muškarac nije potreban u toj prvoj godini - otkrila je Severina i navela je da njen bivši nije ispunjavao obaveze prema svom sinu.

Osim toga, ispričala je da on nije bio prisutan većim delom njegovog odrastanja.

- On je propustio prve zube, prvo hodanje, pola Aleksandrovog života - rekla je Severina i dodala je da ona bila uporna u tome da Milan ispunjava svoju ulogu roditelja.

(Alo)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Pliz

20.06.2017 14:05

Prestanite s njom, molim vas. Samo ona ima dijete I ex partnera. Druge majke, sa stvarnim problemima, nikad ne dobiju prostor za ovakve nebuloze, a ona sa 1000 evra alimentacije, prisustva od prve godine u njegovom životu...nevjerovatno je šta žena valja. Zaboravila da smo svi gledali fotke njih dvoje I bebe u kolicima. Postoje očevi koje ne žele ni da viđaju svoje dijete, neuredno ga vraćaju, ne čuvaju, ne daju izdržavanje, a vi našli njene nebuloze prenositi.

ODGOVORITE
Name

Ofucana spika

20.06.2017 14:29

Zaboravila da je otišla za Hrvatsku sa sinom, kad vise nije mogla, pa ga I krstila. A onda, nije on viđao dijete. Kako da ga viđa, kad ga je odvela? Tad je I krenuo spor. To nigdje ne pominje. Ne bi čudilo da I ovo iskoristi za plasman novog spota, kao I prethodnu trudnoću. Kakvo 1000 evra, dvije daje za izdržavanje. Kao da će biti kod neprijatelja, a ne kod svog oca. Šta treba da pomislimo? Da mu je novi muž bolji otac od njegove krvi? On ga izdržava?