Muškarac uhapšen zbog ubistva

Mostarski policajci uhapsili su juče jednu osobu, koja se sumnjiči za ubistvo muškarca čije je tijelo istog dana pronađeno na zgarištu nekadašnjeg salona namještaja "Slavonija Di" u mostarskom naselju Rudnik, koje je dan ranije u požaru potpuno izgorjelo.

Bosna i Hercegovina 20.06.2017 | 10:39
Muškarac uhapšen zbog ubistva
Kako je potvrđeno iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona, osumnjičeni za ubistvo uhapšen je na području Mostara, ali u cilju istrage iz policije nisu mogli davati više informacija. 

Tijelo je pronađeno juče tokom uviđaja na zgarištu objekta. Sumnjalo se da je muškarac stradao u požaru, međutim, ispostavilo se da se ipak radi o ubistvu. Navodno su mještani, prije izbijanja požara, čuli pucanj.

Tijelo zasad neidentifikovane osobe prevezeno je u mrtvačnicu Bijeli Brijeg, radi obdukcije kojom će se utvrditi tačan uzrok smrti.

Požar je izbio u nedjelju u poslijepodnevnim satima. Iako su na terenu bili svi raspoloživi resursi mostarskih vatrogasaca, zgrada je u požaru potpuno izgorjela, a vatra je oštetila i nekoliko automobila koji su bili parkirani u blizini. Vatrogasci su uspjeli spriječiti širenje vatre koja je prijetila obližnjim kućama. 

(Faktor)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Kal

20.06.2017 10:00

Opet će pobijeć iz zatvora u Hrvatsku.

ODGOVORITE
Name

zakon

20.06.2017 19:52

Samo po zakonu.

ODGOVORITE