Na Horgošu nađeno 30 kg narkotika

Policija Srbije je jutros zaplijenila 30 kilograma narkotika na graničnom prelazu Horgoš, rekao je ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović.

Srbija 17.06.2017 | 18:11
Na Horgošu nađeno 30 kg narkotika
"Carinici su bili iznenađeni količinom, a ovo je još jedna uspješna akcija policije protiv narko dilera i šverca droge u i ka našoj zemlji", rekao je Stefanović.

On je za TV Pink podsjetio da je u posljednje tri godine u Srbiji zaplijenjeno 10,2 tone narkotika. Stefanović je istakao da Srbija nije ključno tržište za drogu, ali da će se i najmanjem švercu stati na put.

"Srbija nije ključno tržište za narkotrafiking. Zapad je označen kao centar. Nama je interesantno da zaplijenimo svaki gram narkotika kako bi zaštitili našu djecu i građane", rekao je on.

Stefanović je pohvalio rad policije i istakao da nijedna kriminalna grupa ne može slobodno da djeluje u Srbiji.

"Ko danas u Srbiji može da kaže da je zaštićen, koja to kriminalna grupa može slobodno da djeluje? Mi smo krenuli u obračun sa svima. Od policije tražim oštro postupanje i da pritisnu sve te ljude", naveo je on. On je dodao da ne želi da dopusti da građani Srbije mogu da pomisle da neki narko diler može da radi šta želi.

"Mi smo insistirali i pooštrili zakon o ilegalnom nošenju oružja. Nije ovo divlja zemlje. Policija radi svoj posao i radiće ga još bolje", istakao je Stefanović.

(Srna)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Supermen

17.06.2017 17:25

Tako je ministre samo ostro, evo Betmen, Spajdermen i ja upravo pricamo o tebi . Jadan li si ti ministar.

ODGOVORITE