Da li je vrijeme za Bogdana u NBA?

Srpski reprezentativac će u narednim danima saopštiti konačnu odluku.

Košarka 18.06.2017 | 22:15
Da li je vrijeme za Bogdana u NBA?
Kakva je sezona iza Bogdana Bogdanovića!

Bila je to sezona pune afirmacije i preuzimanja uloge lidera Fenerbahčea sa kojim je osvojio prvu Evroligu, a potom i odbranio titulu u domaćem šampionatu, uz individualno priznanje najkorisnijeg košarkaša finalne serije.

U pobedama nad Bešiktašom prosečno je beležio 19.5 poena, 4.75 skokova i 5.25 asistencija, dovoljno da ponese titulu MVP-a.

Međutim, da li je to bila i njegova poslednja partija za Fenerbahče?

Još prethodnog leta se spekulisalo da bi mogao u NBA, ali je doneo pravu odluku i ostao u Evropi, no ovoga puta, nakon osvajanja Evrolige, mnogi očekuju da se zaputi u najjaču košarkašku ligu gde bi trebalo da zaigrao za Sakramento.

"Presrećan sam, imali smo malo problema na kraju, ali smo pobedili. Nisam ni na sekund pomislio na NBA u toku serije, a sada želim prvo malo da proslavim. Odluku o nastavku karijere ću doneti u narednih nekoliko dana", poručio je nasmejani Bogdanović.

On je istakao da mu je jedino žao što je titulu proslavio pred praznim tribinama, a to je njegova već dvanaesta u karijeri u kojoj je nastupao samo za Partizan i Fenerbahče.

Bogdanovića je 2014. godine sa 27. pozicije prve runde drafta odabrao Finiks, ali su odlučili da trejduju prava za njega u Sakramento nakon što je on prošle sezone odbio da dođe u NBA.

Vlade Divac je u prethodnim mesecima već nagovestio da očekuje dolazak eksplozivnog srpskog beka u Kingse...

Šta vi mislite, da li je vreme?

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar