Goca Tržan pred bankrotom

Pevačica Goca Tržan otkrila za Alo! da li je pred bankrotom, kao i koju je životnu lekciju skupo platila.

Srbija 17.06.2017 | 10:28
Goca Tržan pred bankrotom
Pevačica Goca Tržan kaže da je ne dotiče izjava starlete i novopečene koleginice Stanije Dobrojević da će zakopati estradu. Goca kaže da njoj Dobrojevićeva nije konkurencija te da priča u prazno.

"Sigurno neću učiti od Stanije. Odličan joj je marketing to što je objavila rat estradi. Mene ne može da ugrozi jer se bavim muzikom, tom muzikom kojom se ja bavim ona se ne bavi. Ali joj želim sreću da što pre uspe", uz osmeh i pomalo ironično kaže Tržanova, koja je nedavno snimila spot za novu pesmu, a priznaje da ju je to skupo koštalo.

"Za ovo snimanje ne smem da otkrijem koliko sam u minusu, jer je to poslovna tajna. Osoba sam koja se ne zadužuje tako lako, jer smatram da dug nije drug. Ne volim da dugujem. Lakše mi je kada meni duguju. Meni mnogi prijatelji duguju novac, ali kolegama ne pozajmljujem pare jer znam da ne vraćaju."

"U principu sam u fazonu da ne pozajmljujem pare, jer kada nekome pozajmiš, stičeš doživotnog neprijatelja. Uverila sam se na svojoj koži da ne treba pozajmljivati novac. Doživela sam nekoliko neprijatnih situacija koje su me mnogo koštale, ali to je za mene bila lekcija koju sam tada skupo platila", iskrena je Goca, koju smo pitali da li to znači da je pred bankrotom.

"Još nisam bankortirala, ali sam vrlo blizu. Treba mi lova", kaže Goca, koja je u trenutku dok smo razgovarali sa njom viknula na organizatore da ne želi da čeka igračice koje treba da se pojave na snimanju spota, već da se smesta pojave na stejdžu.

"Dve devojke treba da budu ovde. Nisam stroga, već sam profesionalna i jasno se zna šta je čiji posao. Ovde se sve plaća, tako da svako treba da radi ono za šta je plaćen", odbrusila je pevačica, koja priznaje da je impulsivna.

"Savršena sam u toj nesavšenosti. Pre svega sam brzopleta i govorim uvek ono što mi prvo padne na pamet. Učim celog života da treba da pazim šta i kada pričam", kaže ona.

(Alo.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar