"Ne znam da li su igrači primili četiri plate!"

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić otvorio je dušu na konferenciji za štampu, a pored toga da ne zna da li će voditi Zvezdu, osvrnuo se i na finansije u klubu.

Košarka 17.06.2017 | 14:15
"Ne znam da li su igrači primili četiri plate!"
"Nisam siguran da li su igrači primili četiri plate, a meni je danas javljeno da bi trebalo da dobijem neki deo treće", rekao je Radonjić.

Radonjić je uspešno vodio Zvezdu od aprila 2013. godine, a upitan o tome kolike su šanse da produži ugovor, on je kazao da je "neko vreme" već potrošeno.

"Nije realno da se razgovara o tome. Nije tu problematika želja, ali okolnosti su takve. Za naše igrače će se svakako raspitivati, mi nismo konkurentni... Imali smo dosta finansijskih problema otokom sezone i samom tim rezultati su veći", rekao je on.

Naredne godine igraće se fajnal-for Evrolige u Beogradu, a novinare je zanimalo da li to može da bude odlučujuće.

"Da, fajnal-for, ali kako? Svi pričaju o tome već neko vreme, i...?!", rekao je on.

Zvezda je sa njim na mestu trenera osvojila tri titule šampiona Srbije, dva Kupa Radivoja Koraća i tri Jadranske lige.

"Pre svega mora da bude jasno da se ja osećam fantastično zbog ove sezone, ako ste mislili da je drugačije, onda ste pogrešili. Ova sezona je bila toliko dobra, da ima previše momenata o kojima bih pričao, nema neki koji bih posebno izdvajao. Svkako trofeji su posebnost, ali bilo trofejnih utakmici ove sezone u Evroligi", rekao je on.

Radonjič je kazao da je Zvezda tokom sezone pokazala da je tim, jer je pored svih problema "pokazala da je tim, pokazala da ima karakter"

"U svakom trenutku smo mi pokazali lojalnost i u svakom trenutku smo nosili dres Zvezde sa ponosom", rekao je Radonjić.

On je napomenuo da je sezona trajala 259 dana, da su za to vreme odigrane 84 utakmice, od čega je njegova ekipa poražena u samo 17.

"Posebna zahvalnost igračima i mojim najbližim saradnicima. Hvala i navijačima još jednom pokazali su da su naša posebna snaga, da su prepoznatljivost našeg kvaliteta. Opet su prepoznali momenat, što smo želeli da osetimo i oni su to napravili večeras, tako da im hvala na tome. Nadam se da su zadovoljni svim onim što smo pokzali", rekao je Radonjić.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar