Grbić: Hoću uvijek ovako da igramo!

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije prezadovoljan izdanjem "orlova" u pobedi nad Argentinom.

Ostali sportovi 10.06.2017 | 11:15
Grbić: Hoću uvijek ovako da igramo!
Najbolji srpski odbojkaši počeli su drugi vikend Svetske lige u Teheranu ubedljivom pobedom nad Argentinom - 3:0 (25:18, 25:22, 25:23).

Time su popravili skor na 3-1 i sa devet bodova se nalaze pri vrhu tabele, koja obuhvata 12 reprezentacija elitne grupe.

"Pristup nam je bio izuzetno dobar. Svi momci su bili koncentrisani i mirni i u momentima kada je protivnik igrao dobro ili nam nisu uspevale neke stvari. Uspeli smo da zadržimo mirnoću i mislim da je to pravi put. Ja bih voleo da ekipa uvek igra tako. To je, naravno, teško, ali ovo je recept za igranje moderne odbojke, protiv timova koje malo poznaješ i kada se igra dan za dan", rekao je Grbić.

Igrači su nakon nekoliko treninga u Teheranu bili nezadovoljni sopstvenom koncentracijom i otvoreno su strahovali od loših rezultata, ali za sada je sve kako treba.

U subotu od 18.40 po centralnoevropskom vremenu sledi duel sa domaćinom, Iranom.

"Očekuje nas mnogo veći pritisak. I zbog kvaliteta protivnika, zbog navijača, sudija... Igraju kod kuće i toga smo svesni. Ako uspemo da zanemarimo sve stvari koje su nebitne, mislim da imamo šanse da ih pobedimo", rekao je Grbić.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar