Muratoglu: Đoković i Mari su sami krivi...!

Patrik Muratoglu, trener Serene Vilijams, kaže da su Novak Đoković i Endi Mari 'krivi' za strahovitu formu Rafaela Nadala.

Tenis 08.06.2017 | 11:15
Muratoglu: Đoković i Mari su sami krivi...!
'Bik sa Maljorke' igra sjajno na svom omiljenom Grend Slemu, od starta turnira nije izgubio niti jedan set, odnosno – četvorici rivala prepustio je svega dvadeset gemova.

Shodno tome, mnogi ga vide kao glavnog favorita za jubilarni deseti trijumf u Bulonjskoj šumi.

"Nivo samopouzdanja kojim odiše je neverovatan – nenormalan. Novak i Endi nikada nisu smeli da mu dozvole tako nešto. Morali su da se probude ranije i da ga zaustave jer, sada, to je kao da pokušavate da zaustavite voz u punoj brzini", smatra Muratoglu.

Amerikankin trener se potom osvrnuo i na svoju štićenicu koja je u drugom stanju, a porođaj se očekuje početkom septembra, istakavši da, iako to mnogima zvuči neverovatno, će se Serena najverovatnije vratiti na teren na Australian Openu u januaru.

"Za bilo koga tako nešto zvuči nemoguće – pre svega jer je kratak period posle porođaja. Ali, Serena je Serena. Ne postoji 'pravilo' koje važi za nju jer je njeno telo posebno", zaključio je francuski stručnjak.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar