Beker: Rafa tri godine bez GS, a Novaka kritikuju!

Bivši trener Novaka Đokovića Boris Beker govorio je za švajcarski portal “Tages Anzeiger“ o Novaku Đokoviću i Rafaelu Nadalu.

Tenis 09.06.2017 | 12:30
Beker: Rafa tri godine bez GS, a Novaka kritikuju!
Takođe, Nemac je ponovo pohvalio izbor srpskog tenisera za trenera, ali među najzanimljvijom izjavom svakako je kritika na račun javnosti.

Beker je uporedio Đokovića i Nadala, rekavši da Španac tri godine nije osvojio Grend slem, a opet nije toliko kritikovan.

“Nadal nije osvojio Grend slem titulu više od tri godine, a opet niko ne govori ništa loše“, rekao je Beker i dodao da Đoković u drugom delu prošle sezone nije bio u padu.

“U drugom delu sezone nije bio u krizi jer je osvojio Toronto, igrao finale US Opena, kao i Završnog turnira. To su sjajni rezultati“, kazao je Nemac.

Ipak, Beker je primetio kod srpskog tenisera malu zasićenost, jer je osvojio sve što se može poželeti.

“Osvojio je sve i možda je bio malo umoran od tenisa. Mogu da razumem to. Takođe, primetio sam da je njegova posvećenost bila nešto manja“, dodao je četredesetdevetogodišnji Beker.

Beker ponovio: Agasi odličan izbor

Novak i Agasi su jedni od najboljig igrača ikada. Agasi je posle 30 godine bio veoma dobar, tako da može da pomogne Novaku da osvoji još nekoliko Grend slemova. Mislim da to može da bude uspešna saradnja zbog njegove harizme, ličnosti i načina na koji razume tenis, rekao je Beker.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar