Džinovići žele treće dijete

Modna kreatorka Melina Džinović kaže da ona i njen suprug Haris Džinović žele treće dete!

Zabava 26.05.2017 | 08:33
Džinovići žele treće dijete
Pevač će u septembru proslaviti 66. rođendan, ali njegove godine bračnom paru nisu prepreka ka proširenju porodice, piše Informer.

Posvećeni karijerama

Melina i Haris već imaju dvoje djece, ćerku Đinu i sina Kana, ali se nadaju da će njihovi nasljednici dobiti još jednog brata ili sestru.

- Jako mi je krivo što smo se dugo dvoumili želimo li treće dete. Razmišljali smo da li je vrijeme ili ne. Kada smo prelomili, usledili su moji poslovi u inostranstvu, puno obaveza. I sada smo posvećeni karijeri, ali i dalje ne gubimo vjeru i nadu, naravno i želju, da dobijemo i treće dijete - kaže Melina Džinović koja je od Harisa mlađa čak 30 godina. Ona se za pjevača narodne muzike udala kada je imala samo 22 godine i otad joj je porodica najvažnija u životu.

- Porodica mi je uvek bila prioritet i tako će ostati. Ja radim po deset sati dnevno, Haris je ili u studiju ili na koncertima, ali porodica nikako ne trpi zbog toga. Uvijek odvojimo vrijeme za nas. Nikad ne bih dozvolilada mi posao bude prioritet u odnosu na dom, muža i dj ecu.

Bez obzira na to što su njene modele nosile brojne svjetske zvezde poput Dženifer Lopez, Šeron Stoun i drugih, Melina se ne miješa u muževljevo oblačenje. Kako sama kaže, zadovoljna je Harisovim stajlingom.

(Alo)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

istina

26.05.2017 08:22

Samo lete gde ima para, a na kraju ostaje sve njoj,

ODGOVORITE
Name

Joja

26.05.2017 17:01

Je li to onaj instruktor skijanja? E moj instruktore, prestar si ti i za unuke. Ko ce ti ga dici?