Živ bio, Novače! Srećan rođendan!

Najbolji srpski teniser, ali i jedan od najboljih tenisera sveta svih vremena, Novak Đoković, danas puni 30 godina. Šta biste mu poželeli?

Tenis 22.05.2017 | 18:45
Živ bio, Novače! Srećan rođendan!
Teniser, šampion, zabavljač. Ali, pre svega otac. I dobar momak.

Novak Đoković danas je napunio 30 godina. Šta poželeti čoveku koji je ostvario sve svoje snove, u sportskom smislu, koji ima porodicu (uskoro će biti "proširena") i ostvaren je u svakom pogledu?

Pre svega, zdravlje i da ostane sjajan tip, sportista, da uživa u onome čime se bavi, da nastavi da uvesaljava navijače širom sveta.

Titule? Ima ih toliko da verovatno ima posebnu prostoriju u kojima čuva sve trofeje i priznanja. Ako ih i ne bude - nema veze, jer ušao je u istoriju tenisa, osvojio je sve grend slem titule, trofeje na Masterst turnirima, bio je šampion Dejvis kupa sa Srbijom, svojom zemljom.

Da, mi ćemo nastaviti da ga bodrimo (i da se nerviramo kad ga ne ide), ali toliko je već uradio za sebe i svoju zemlju da ne mora više ni prstom da mrdne. Njegova Fondacija je pomogla mnogim obdaništima i školama u Srbiji, o svojoj zemlji uvek govori ponosno.

Uvažavaju ga i rivali. Oni najveći, oni koji su takođe ispisali istoriju tenisa. Evo šta su mu poručili:

Endi Marej: "Nole, srećan ti 30. rođendan! I ja sam nedavno prošao taj broj i nadam se da ćemo imati još nekoliko lepih godina na turnirima. Uživaj u ovom danu".

Rafael Nadal: "Srećan rođendan! 30. Lep broj. Uživaj sa porodicom i prijateljima i želim ti sve najbolje u daljoj karijeri".

Sten Vavrinka: "Druže, srećan ti rođendan! Igrali smo velike mečeve i bilo je super igrati protiv tebe, trenirati. Sve najbolje u životu".

Novače, hvala ti za sve i živ nam bio!

Izvor: mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Srećno majstore

22.05.2017 17:02

Nole, srećan rođendan! Čekamo nove titule.

ODGOVORITE