Đurđević: Gol karijere je dolazak u Partizan!

Mladi napadač Partizana oduševljen posle osvojene titule prvaka Srbije i najboljeg strelca Superlige.

Fudbal 22.05.2017 | 21:00
Đurđević: Gol karijere je dolazak u Partizan!
Crvena zvezda ga nije htela, Partizan ga je želeo i odmah angažovao!

Manje od godinu dana kasnije, Uroš Đurđević je šampion Srbije i najbolji strelac Superlige Srbije. Mladi napadač u nedelju uveče blistao je od sreće.

"Dolazak u Partizan je moj gol karijere", bilo je prvo što je Đurđević rekao novinarima posle osvajanja titule prvaka.

"Ništa nije bitnije od ove pobede i titule. Prvaci smo i osećaj je odličan", nastavlja u dahu Đurđević, ali i dodaje: "Nismo završili posao, ostaje nam još jedan korak do 'duple krune'. Verujemo da ćemo opet pobediti Zvezdu."

Đurđević i Leonardo su postigli po 24 gola, ali je titula najboljeg strelca pripala srpskom napadaču, jer je odigrao manje utakmica.

"Lep je osećaj, ali to nije toliko bitno. Videli ste i sami da sam asistirao Leonardu. To dovoljno govori. Najbitniji je učinak tima, a on je šampionski", rekao je golgeter Partizana.

Na pitanje novinara da li je gol protiv Mladosti bio i poslednji u dresu Partizana, Đurđević je sa osmehom odgovorio: "Nadam se da nije i da će poslednji biti u subotu."

Posle finala Kupa sa Crvenom zvezdom sledi odmor za fudbalere Partitana, a zatim pripreme, pa kvalifikacije za Ligu šampiona.

"Na nekim mestima moramo da se pojačamo, jer nekoliko fudbalera odlazi. Siguran sam da Partizan može dosta. Sa 36 pobeda smo pokazali o kakvoj je ekipi reč i to mora da se ceni", završio je Uroš Đurđević.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar