Video: "Krunisanje", žurka u Humskoj i u gradu!

Igračima FK Partizana dodeljene šampionske medalje, a Saša Ilić podigao pehar namenjen prvaku države.  Partizan i Grobari slavili na Terazijama! Fudbaleri Partizana proslavili su titulu prvaka države na Terazijama, gde su stigli u otvorenom autobusu uz pratnju nekoliko hiljada navijača.

Fudbal 22.05.2017 | 13:30
Video: "Krunisanje", žurka u Humskoj i u gradu!
Žurka navijača Partizana u Humskoj može da počne!

Crno-beli su "petardom" završili sezonu u Superligi i sa tri nova boda došli do 58, tri ispred Crvene zvezde, i oni su šampioni Srbije za sezonu 2016/17.

Golove u pobedi nad ekipom iz Lučana postigli su Leonardo (x2), Marko Janković, Marko Jevtović i Nebojša Kosović - 5:0 (3:0).

Pehar Partizanu predao je Savo Milošević, potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije, dok "zlatnu kopačku" Urošu Đurđeviću trofej za najboljeg strelca predaje Ivan Ćurković!

Ovako je to izgledalo...



"Prelazni" i "stalni" trofej namenjen šampion Srbije podigao je kapiten Partizana - Saša Ilić.

Navijači Partizana u 71. minutu utakmice protiv Mladosti iz Lučana (5:0) napravili veliku bakljadu kojom je dat znak da šampionsko slavlje može da počne.



Partizan i Grobari slavili na Terazijama! Fudbaleri Partizana proslavili su titulu prvaka države na Terazijama, gde su stigli u otvorenom autobusu uz pratnju nekoliko hiljada navijača.

Crno-beli želeli su da 27. titulu prvaka države proslave na ulicama Beograda.

Nedugo pošto je Milorad Mažić označio kraj utakmice protiv Mladosti iz Lučana (5:0) i na taj način promovisao "parni valjak" u novog prvaka, navijači i igrači Partizana krenuli su ka centru Beograda. Fudbaleri su bili u otvorenom autobusu, a na putu ka Terazijama pratilo ih je nekoliko hiljada pristalica.

Partizanove igrače na Terazijama je dočekao veliki vatromet, a navijači su uz to napravili i bakljadu.

Crno-beli su od svog stadiona do centra grada stigli preko Autokomande, Bulevarom Oslobođenja, Slavije i Ulicom kralja Milana.

Tokom celog puta pevale su se navijačke pesme i koristila pirotehnička sredstva.



Kolona je na kratko stala kod Hrama Svetog Save, kao i na Slaviji, gde su navijači na kružnom toku seli na ulicu i pevali pesme. Oni su se takođe zaustavili i kod zgrade Predsedništva.

Saobraćaj je u tom delu grada bio zaustavljen, a kolonu s fudbalerima Partizana i navijačima pratio je i veliki broj policajaca.

Šetnja od stadiona do Terazija protekla je bez incidenata.

Fudbaleri Partizana osvojili su 27. titulu prvaka države, pošto su danas u Beogradu, pred više od 25 hiljada ljudi, pobedili Mladost iz Lučana sa 5:0 u poslednjem kolu Superlige Srbije.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar