Marko Nikolić: Najljepše je kad se pobjeđuje!

"Momci su bili toliko posvećeni i fokusirani kada je sport u pitanju, da je to jako redak primer. Oni su najzaslužniji za titulu i ja im čestitam, nadam se pretposlednji put ove sezone", poručio je trener Partizana.

Fudbal 22.05.2017 | 19:00
Marko Nikolić: Najljepše je kad se pobjeđuje!
"Petardom" do titule!

Partizan je danas pobedio Mladost 5:0 i tako sezonu završio sa tri boda više od "večitog" rivala Crvene zvezde, koja je branila trofej. Ovi rivali sastaju se sledeće nedelje u finalu kupa.

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić ocenio je da je osvajanje titule prvaka Srbije velika stvar, ali je istakao da sezona nije završena.

"Velika stvar je i ova titula, to se vidi i po ovom ambijentu, jer je osvojena na specifian način. Momci su bili toliko posvećeni i fokusirani kada je sport u pitanju, da je to jako redak primer. Oni su najzaslužniji za titulu i ja im čestitam, nadam se pretposlednji put ove sezone", rekao je Nikolić za televiziju Arena posle meča.

"Ovo je važna titula i jako sam srećan zbog nje. Partizan je toliko veliki klub da svaki momenat proveden u njemu ima težinu, a najlepše je kada se pobeđuje", rekao je Nikolić.

Legendarni kapiten Partizana Saša Ilić osvojio je svoju 11. titulu sa crno-belima.

"Da me neko pitao posle početnih neuspešnih rezultata i Zvezdine prednosti da ćemo osvojiti titulu, ne bih verovao. Imali smo sjajnu seriju, pobedili u večitim derbijima i zasluženo smo osvojili titulu. Ja imam ugovor na još godinu dana i nadam se da ću i na svom oproštaju slaviti titulu", rekao je Ilić.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Karolina

22.05.2017 17:45

Čestitam osvojenu titulu. Bravo za legendarnog Marka Nikolić.

ODGOVORITE