Uplašena: Soraji prijete smrću

Soraja Vučelić se ovih dana plaši se za svoju bezbednost zbog zastrašujućih, anonimnih SMS poruka koje već danima stižu na njen mobilni telefon, na šta se požalila svojim najbližim prijateljicama.

Srbija 21.05.2017 | 21:23
Uplašena: Soraji prijete smrću
"Nema pojma ko joj šalje poruke, ali uopšte joj nije svejedno. Trudi se da o tome ne razmišlja, ali realno, pa nije prijatno kada znate da vas neko uhodi i preti vam da će vas naći i obračunati se s vama", otkrio je dobroobavešteni izvor blizak Soraji i dodao da ona ove pretnje ignoriše, ali da je osoba koja joj preti veoma uporna.

"Svaki čas joj stiže poneka takva poruka, stvarno je jezivo. Ona uopšte ne odgovara, pa je ta osoba pokušala da uhodi i njene drugarice i na taj način stupi u kontakt sa Sorajom. Čak smo joj i savetovali da se skloni nakratko iz Srbije dok se sve ne stiša, ne vidim drugo rešenje. Pokazivala mi je te poruke koje su joj stizale, evo, pokazaću vam", rekao je izvor koji je želeo da ostane anoniman.

"Ološu jedan, znam sve! Sama si tražila sra*a, sad se spremi. Osvrći se ovih dana dobro oko sebe, znam sve o tebi i gde živiš. Us*aću ti se u život! Naje*ala si! Sve kad tad dođe na naplatu, a tebi baš puno toga imam da naplatim... Uništiću te jednom za svagda", piše u porukama od kojih ne odustaje već nastavlja: 

"Ćutiš, a? Bolje za dalekovod da si se uhvatila nego za njega! Trebala si da znaš sa kim se kačiš ološu. Zapamti me dobro od danas počinje tvoj pakao. I da znaš, ništa te neće spasiti..."

Soraja je potvrdila da dobija preteće poruke, ali ne zna ko je u pitanju. 

"Nemam pojma ko je to, zaista. Ne može da vam bude svejedno kada vam stigne ovako nešto, ali ne bih da pridajem značaja takvim pacijentima, bilo ih je i biće. Ovo nije prvi put, s vremena na vreme mi se nakači neka budala, ali ja nemam vremena da se bavim njima, odustanu oni sami posle nekog vremena kada vide da ne reagujem", rekla je Soraja i dodala:

"Taj neko je počeo i moje drugarice da opseda jer vidi da kuliram. Ne postoji, stvarno, nijedan razlog zbog kojeg bi trebalo da se plašim, a ako se pretnje budu nastavile, prepustiću sve nadležnima, pa nek se oni pozabave ovim slučajem, ja za ovakve stvari nemam vremena. Ništa vi ne brinite", zaključila je Soraja.

(Pink.rs)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Edi

21.05.2017 20:07

Ma ljubomorni nate bjezi kod mene na par dana...

ODGOVORITE
Name

trutko

21.05.2017 20:29

Svasta.

ODGOVORITE
Name

Xxc

22.05.2017 03:51

Sve po zaslugama. Svako sebi pravi probleme. Ne diraj tudje i nema problema.

ODGOVORITE
Name

Boze

22.05.2017 06:50

Mislim da ja ova jadnica sve izmislila da malo dodje u javnost.Šta ona radi uopšte i od čega živi?

ODGOVORITE
Name

Xxx

22.05.2017 06:59

Baš je jadnica. Nažalost bolje je pisati o ovakvim osobama i temama nego o privredi ili ekonomiji.