Mbape - ni za 100.000.000!

"Kilijan nije na prodaju", poručuju iz Monaka.

Fudbal 22.05.2017 | 10:30
Mbape - ni za 100.000.000!
Glavno fudbalsko pitanje ovog leta je - gde će Kilijan Mbape?

Ne prođe ni dan, a da se u nekom od svetskih medija ne pojavi ime tinejdžerske zvezde Monaka povezano s nekim velikim klubom. Nije lako nikome, pa ni čelnicima Kneževa koji pokušavaju da se odbrane od lešinara koji bi odmah želeli mladog napadača.

Potpredsednik Monaka Vidim Vaslijev poslao je danas jasnu poruku svim interesentima, posebno Realu iz Madrida čiji je trener Zinedin Zidan veliki ljubitelj mladog golgetera, da Mbape ne mora da napusti Kneževinu ovog leta.

„Da se razumemo, Kilijan Mbape nema cenu. Ukoliko poželi da ode, pričaćemo. Da li smo spremni da odbijemo 100.000.000 evra? Naravno, u to niko ne treba da sumnja“, kaže Vaslijev.

Prvi operativac Monaka kaže da u klubu postoji jasan plan za Mbapea.

„Želimo da ga zadržimo bar još jednu sezonu kako bi mogao da nastavi da napreduje u svojoj igri i pomogne nam da napravimo još kvalitetniji tim. Naša je želja da Mbape produži ugovor, to je sigurno, već smo mnogim fudbalerima rekli da želimo da se dogovorimo s njima po završetku sezone. Trenutno smo fokusirani na fudbal, inače ne bismo osvojili šampionsku titulu“, poručio je Vidim Vasiljev.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar