Džabar: Hauard nije želio da trenira!

Legenda NBA Karim Abdul Džabar dao je zanimljivu izjavu povodom Dvajta Hauarda, čiji je on bio mentor dok je centar Hoksa nastupao za Lejkerse.

Košarka 22.05.2017 | 09:00
Džabar: Hauard nije želio da trenira!
Najbolji strelac u istoriji najjače lige na svetu radio je zajedno tada sa najdominantnijim centrom u ligi, međutim manjak želje za treningom učinio ga je sada solidnim, ali ne i najboljim visokim igračem.

“Pa, Dvajt nije želeo uopšte da trenira“, rekao je Karim za “Lakers Nation“, a potom i dodao.

“Nemam više ništa da kažem o njemu, jer zaista ne razumem koja je bila njegova stvar“, kazao je Džabar.

Takođe, član Kuće slavnih osvrnuo se i na pomalo zaboravljenog Endrju Bajnama koji je za Lejkerse nastupao malo pre dolaska bivšeg centra Orlando Medžika.

“Hauard nije želeo uopšte da trenira, dok Bajnam nije hteo puno. Mislim da Endrju nije bio puno zainteresovan da igra košarku. Da je bio uporniji, mislim da bi prošao mnogo bolje i da bi mu trajala karijera dosta duže“, jasan je bio Džabar.

Podsećamo, Bajnam je sezone 2011/2012 imao veoma dominantnu sezonu, pošto je na 60 odigranih utakmica prosečno beležio 18,7 poena i 11,8 skokova. Od tada propustio je celu sezonu 2012/2013 zbog povrede kolena, a potom je imao epizodne uloge u Klivlendu i Indijani.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar