Nadal: Ništa, idem na pecanje ili golf - to je to!

Rafael Nadal rekao je posle poraza od Dominika Tima u četvrtini finala Rima da je potpuno normalno da dođe dan kada se ne oseća perfektno.

Tenis 20.05.2017 | 07:30
Nadal: Ništa, idem na pecanje ili golf - to je to!
"Potpuno je normalno da se jednog dana ne osećate perfektno. Još ako nemate sreće tog dana, a protivnik igra neverovatno... Sutra ću već biti na Maljorci – pecaću ili igrati golf, ili nešto treće. To je to. Bio je bolji od mene ovog popodneva i zasluženo je trijumfovao", rekao je Nadal.

Mladi Austrijanac potvrdio je ogroman potencijal pobedom na 'kraljem šljake' u dva seta, nanevši mu prvi poraz posle titula u Monte Karlu, Barseloni i Madridu.

Španca sada očekuju pripreme za njegov omiljeni Grend Slem i pohod na jubilarni deseti trofej na Rolan Garosu.

"NIkada nisam igrao Monte Karlo, Barselonu ili Rim tako da im pristupam kao pripremama za nešto što sledi. Svaki turnir mi donosi posebne emocije, svaki turnir mi je važan, pa shodno tome ne mogu ih smatrati pripremnim. Nisam igrao onako kako umem, a igrao sam baš dosta u poslednje vreme. Madrid, pa Rim, posle titula u Monte Karlu i Barseloni... Nije nimalo lako igrati na istom nivou tokom četiri nedelje. Sada ću se malo odmoriti, zadovoljan sam svojim partijama, smatram da sam zaslužio, a od ponedeljka, utorka slede pripreme za Pariz", zaključio je Rafa.

U drugom polufinalu u glavnom gradu Italije igraće Džon Izner i Aleksander Zverev.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar