Video: Vikneš na sudiju i ode 100.000 dolara!

NBA nije imala milosti prema nervoznom vlasniku Hjuston Roketsa!

Košarka 27.04.2017 | 17:15
Video: Vikneš na sudiju i ode 100.000 dolara!
Manje od 24 sata bilo je potrebno komisija NBA da donese odluku i smanji bankovni konto vlasniku Hjustona za čak 100.000 dolara.

Ovu drakonsku sankciju je dobio Lesli Aleksander zato što se "konfontirao sa sudijom tokom žive akcije na utakmici. " Incident se dogodio za vreme poslednjeg poseda u prvoj četvrtini pete utakmice između Oklahoma Siti Tandera i Roketsa. Tada je prvi čovek Hjustona ustao sa svog mesta i prišao arbitru Bilu Kenediju tokom napada Oklahome, nešto mu viknuo, našta se ovaj samo na trenutak okrenuo i nastavio da radi.

Predstavnici NBA su nakon meča izjavili da je incident pod istragom i da će brzo doneti odluku. Očigledno im nije bilo potrebno mnogo vremena za ovako ozbiljnu kaznu, koja ipak neće preterano oštetiti Aleksandera jer on, prema proceni Forbsa vredi blizu2.000.000.000 dolara! Šta je Aleksander viknuo sudiji, za sada nije poznato, ali je jasno da je veoma ozbiljna stvar, moguće "politički nekorektna" što u NBA nikako ne trpe.

Lesli Aleksander je izjavio da se "veoma ljut", ali da će da platiti kaznu, verovatno zadovoljan i činjenicom da su njegove Rakete to veče odnele odlučujuću pobedu i izbacile Tandere iz plej-ofa.



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar