Simeone odlučio, odgovor je - NE!

Argentinac nije čekao 20 dana koliko mu je Inter dao fore. . . !

Fudbal 27.04.2017 | 12:00
Simeone odlučio, odgovor je - NE!
Gotovo je! Inter mora da se okrene nekoj drugoj opciji, jer Dijego Simeone je svom bivšem klubu definitivno poručio da neće prihvatiti njihovu ponudu. 

Kako Marka večeras javlja argentinski stručnjak sastao se sa jednim od direktora Nerazura - Pjerom Ausilijom i kazao mu da kineskim gazdama prense njegovo konačno - NE. Isti izvor navodi da Simeone želi da ostane u Atletiku i da je to jedini razlog što neće prihvatiti ponudu Italijana, a ne poziv nekog drugog kluba, kako se spekulisalo prethodnih meseci. 

Podsetimo, pre dva dana pojavila se informacija da je Interova ponuda glasila ovako:ugovor na pet godina, ozbiljna sredstva za rekonstrukciju tima i plata od fantastičnih 55.000.000, što bi po godini iznosilo 11.000.000. Tom prilikom Simeone je dobio i ultimatum da mora da odluči kroz 20 dana, ali on očigledno nije želeo da čeka, već je odmah saopštio svoju odluku.

Ako ništa drugo u Milanu sad bar znaju na čemu su. Imaju dovoljo vremena da odluče šta će sa Stefanom Piolijem i onda, ukoliko se odluče za novog stručnjaka, krenu u potragu. Njihova B carijanta Antonio Konte deluje kao još nerealnija opcija. 

Inter će očito morati da smanji apetite...

Izvor: mozzartsport

foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar