Tajna veza Milomira Marića

Marićev život pun je neverovatnih priča, pre svega istinitih, a jedna od njih vezana je za jednu od najlepših žena sveta

Zabava 26.04.2017 | 14:46
Tajna veza Milomira Marića
Milomir Marić gostovao je u emisiji Ognjena Amidžića gde je kao i uvek istinitim pričama iz svog života šokirao sve prisutne!

Ono o čemu je tek sada progovorio jesu detalji “odnosa” sa Sindi Kraford koja je davne 1991. godine zbog Marićeve opsesije njenom lepotom čula za srpskog novinara i voditelja.

Naime, Marić je u emisiji pričao o svetskim lepoticama i manekenkama koje je upoznao, a onda se dotakao Sindi.

– Upoznao sam Naomi Kempbel i upoznao sam sve manekenke. Jedina koju nisam upoznao, a imam njen orden, to je Sindi Kraford. Ja sam gledao kako ona priča na televiziji u Italiji da je bila na 400 naslovnih strana, Klaudija Šifer bila na 350… i kaže: “Najviše me voli neki urednik i Beograda, neki list “Duga”… Taj me je jedne godina objavio 19 puta na naslovnoj strani.” I ja sad to pričam po Beogradu svi su mislili da se šalim… Tek kada je ona izabrala svoje najlepše naslovne strane izabrala je 9 “Vogue”-a i jednu “Dugu”, a ja sam napisao Kad počinje rat. To je baš uoči izbijanja rata, ona u divnom kupaćem kostimu, plavom… – ispričao je Marić i pozitivno šokirao sve u studiju!

(Telegraf)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Miroljub Petrović

26.04.2017 13:54

Mariću ideš pod mač bato! Da si U Dušanovom carstvu na pamet ti ne bi pale manekenke i starlete

ODGOVORITE
Name

maja

26.04.2017 14:03

Kralj

ODGOVORITE