Dukati se raduje Evropi - vraća li se Lorenco staru formu?

“Radujem se Herezu, a nadam i podijumu na Le Manu”, obećanja su trostrukog šampiona kraljevske klase.

Ostali sportovi 27.04.2017 | 16:45
Dukati se raduje Evropi - vraća li se Lorenco staru formu?
Bilo bi zabavno kada bi Horhe Lorenco povratio poljuljani ugled Moto GP "vanzemaljca". Posle napuštanja Jamahe njemu u Dukatiju prosto nije išlo. Priča verovatno ima čudan prizvuk kada se zna da je reč o trostrukom šampionu u kraljevskoj klasi. Sve ipak nije bez osnova ako se zna da Lorencove partije na “domestičiju” u poređenju sa “M1” motociklom Jamahe deluju kao izlazak Moto 2 trkača na pistu premijum motociklističke serije. Uhodavanje je presporo i previše trapavo.

“Jeste loše, ali je važno je da se osećam mnogo udobnije i prirodnije na motociklu. Čak ni na Jamahinom motoru, Teksas nije bio jedna od mojih najomiljenijih staza”, rekao je Lorenco i izrazio nadu da će se on i “domestiči” konačno sroditi u Evropi.

“Da, pa naravno da se nadam dobrom rezultatu u Herezu pred mojim navijačima. Jedva čekam i Le Man, to je jedna od mojih najomiljenih staza. Možda tamo osvojim i svoj prvi podijum u ovoj sezoni”, zaključio je Horhe Lorenco koga kao da zaboravljaju i mediji u svetlu novih borbi u triju, Rosi, Vinjales i Markez…

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar