Video: Topovski udar opekao trenera Partizana!

Kondicioni trener Partizana Filip Mihajlović, povređen je na košarkaškom večitom derbiju, kada je na parket dvorane "Aleksandar Nikolić" ubačen topovski udar.

Košarka 26.04.2017 | 17:40
Video: Topovski udar opekao trenera Partizana!
Zvezda je u tom trenutku vodila sa 9:0, igrala se prva četvrtina, a Mihajlović se nalazio u neposrednoj blizini mesta pada pirotehničkog sredstva.

Kada je topovski udar pukao, Mihajlović je gledao prema svojoj desnoj nozi dok je išao ka klupi crno-belih.

Na konferenciji za medije posle utakmice, povrede kondicionog trenera potvrdio je i košarkaš Partizana Vanja Marinković.

"Verovatno su gađali mene, ja sam velika meta" rekao je šef stručnog štaba Aleksandar Džikić.

Filip Mihajlović je kao deo stručnog štaba u Partizan došao krajem avgusta prošle godine, a na mestu kondicionog trenera zamenio je svog brata Mladena Mihajlovića. Mladen Mihajlović je bio kondicioni trener crno-belih od januara do avgusta 2016. godine, kada ga je u Bajernu angažovao selektor Srbije, Saša Đorđević.

Podsećamo, u februaru je tokom finalnog turnira Kupa Koraća u niškom Čairu povređen Miodrag Radović, član Skupštine Košarkaškog saveza Srbije. Njemu je baklja teško povredila jedno oko.

Baklja je poletela sa mesta gde su bili navijači Partizana, a Radović je iznet na nosilima iz dvorane. U derbiju u utorak je još jedna baklja pala pored parketa, ali su je ovog puta bacili navijači Zvezde prema Partizanovoj tribini.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar