Koštunicu proganja neka žena

Nekadašnji predsednik SRJ i lider DSS Vojislav Koštunica, povodom izvesne Ljiljane Koštunice, koja tvrdi da mu je partnerka i da će se njih dvoje uskoro venčati, traži pomoć od policije, jer ga, kako tvrdi, već godinu-dve proganja žena s lažnim profilom koju nikad nije ni video ni upoznao.

Srbija 26.04.2017 | 10:17
Koštunicu proganja neka žena
"Policija je obećala da će da prestane, ali to i dalje traje. Psihijatri kažu da je u pitanju osoba koja nije pri sebi", kaže za Kurir Koštunica.

Nekadašnji premijer Srbije kaže da ta tema treba da se već jednom skine sa dnevnog reda.

- Pre godinu-dve na njenom Fejsbuku se pojavila ta priča. Na sve moguće načine sam pokušao to da zaustavim. Pošto se radi o nekoj vrsti kriminala preko Fejsbuka, razgovarao sam s policijom da je upozori da prestane s tim maltretiranjem. Ženu uopšte ni ne znam i, kao što vidite, nigde nema zajedničkih slika. Istina je da su me pratile sve moguće političke izmišljotine i sada kada sam se povukao, stalo mi je do mira. Tražiću intervenciju policije - priča Koštunica.

Zvao i psihijatre

On kaže da je proganjanje išlo do te mere da je ona došla na njegova vrata.

- Jedanput je pokušala da dođe kod mene, ali sam ja to izbegao rekavši da nisam u Beogradu. Žena nije u redu, razgovarao sam sa psihijatrima, rekli su to isto. Došla je nekako i do mog broja telefona... Onda sam zvao čoveka iz MUP i rekao da ne tražim nikakve privilegije, ali neka to prestane. 

Razgovarali su s njom, obećala je da će da se smiri, ali eto, vidite... Čak sam se preko nekih prijatelja koji se više bave tim stvarima raspitao da li ti profili sa Fejsbuka mogu da se skinu. Ispostavilo se da je taj njen lažni profil nemoguće skinuti, da ta procedura mora da ide do Amerike... Eto, pomozite mi da skinem tu bedu s vrata, mada ona neće da prestane, ali bar da javnost zna o čemu se radi - dodaje Koštunica.

Naime, izvesna Ljiljana s Dorćola, koja je na svom Fejsbuk profilu već promenila prezime u Koštunica, prethodno je u medijima tvrdila da je u ljubavnoj vezi sa Vojislavom Koštunicom.

- Nas dvoje se odavno poznajemo, a ponovo smo se sreli 2012. godine. Družimo se, mi živimo život. Uskoro ćemo se venčati i bićete o tome obavešteni - izjavila je ona.

Ljilja: Udajem se za njega

Na pitanje da li može da dostavi zajedničke fotografije kao dokaz da je njihova veza istinita, ona je odreagovala:

- Ne dok ne budemo obavili građansko venčanje, a ima ih dosta, zaista. To je njegova želja i ja je poštujem. Voja ne zna da ja pričam sa medijima, ali ću mu reći. On, evo, šeta po dvorištu, obavestiću ga da tekst sutra izlazi... Inače, ja sam već 30 godina u privatnom biznisu, živim u beogradu, Vrnjačkoj banji, kupila sam vikendicu u Kraljevu, a povremeno sam i sa Vojom u Belanovici, piše Kurir.

(Alo)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Ja

26.04.2017 09:00

Zeni se, samo nije obavijesten.

ODGOVORITE
Name

aha

26.04.2017 09:36

Da nisi šupo gdje ne treba nebi te proganjala.

ODGOVORITE
Name

DUSAN

26.04.2017 10:14

AKO NIJE CRKVENO I OPSTINSKI VENCANA SA NJIM NEMA NIKAKVA PRAVA OD GOSPODINA VOJE KOSTUNICE.....

ODGOVORITE
Name

Dragutin

26.04.2017 15:19

A ti si Koštunice tako proganjao pokojnog premijera Đinđića?Dal je to bilo OK?A tek posle njegove smrti si se povukao?Nisi ti nikakav ni političar,a još manje čovek...

ODGOVORITE