Lorencovo - kad nema šampanjca, dobro je i sirće!

“Znamo mi da nismo došli u Ostin da se borimo za devetu poziciju, već sa Jamahom i Hondom, ali je to u ovom trenutku stvarno nije moguće”, rekao je Horhe Lorenco.

Ostali sportovi 27.04.2017 | 19:15
Lorencovo - kad nema šampanjca, dobro je i sirće!
Mnogo je 18 sekundi zaostatka za pobednikom VN Amerike za jednog Horhea Lorenca. Ipak, za njega je i deveto mesto na poslednjoj trci uspeh pošto mu baš ne ide od kada se pod silom borbe sa Valentinom Rosijem prekomandovao u Dukatijev tabor.

“Trka je bila bolja nego što sam očekivao. Nisam imao takav tempo na treninzima i uspeo sam da stignem Andreu na sredini trke. Sigurno ne mogu biti zadovoljan konačnom pozicijom. Moj cilj je bio mnogo veći, ali sam napravio korak napred. Sve je išlo manje - više kako sam očekivao, sve dok prednja guma nije počela da se troši”, rekao je Lorencoobjašnjavajućo kako je izgubio tempo u borbi sa Doviciozom.

“Da nije bilo problema, mislim da bih trku završio odmah iza Dovija. Ali, kako to obično biva situacija se značajno pogoršala u poslednjih nekoliko krugova. Kada me je Janone stigao, pretekao me je veoma agresivno. Zbog toga sam izgubio nekoliko sekundi, a nakon toga pretekao me je i Petrući. Znamo mi da nismo došli u Ostin da se borimo za devetu poziciju, već sa Jamahom i Hondom, ali je to u ovom trenutku stvarno nije moguće”, zaključio je Horhe Lorenco.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar