Teo i Jokić - fotografija koja golica maštu...

Pitanje da li će Nikola Jokić igrati na Evrobasketu još nije razjašnjeno, a saga oko njegovog učešća veća je iz dana u dan.

Košarka 26.04.2017 | 20:40
Teo i Jokić - fotografija koja golica maštu...
Jokić je posle fantastične sezone u Denveru pod znakom pitanja za Evrobasket jer iz redova Nagetsa poručuju da ne mogu da mu zabrane da igra za Srbiju, ali mu savetuju da to ne čini.

Momak iz Sombora je u tekućoj sezoni prosečno beležio 16,7 poena uz 9,7 skokova i 4,9 asistencija po utakmici, u Srbiju bi trebalo da dođe početkom maja, ali još nije sigurno da li će se odazvati pozivu selekora Aleksandra Đorđevića.

Kapiten Srbije Miloš Teodosić na svom "Instagram" profilu objavio je fotografiju sa Jokićem tokom jedne od utakmica, što su mnogi protumačili kao znak da će centar ipak biti deo ’Orlova’ na predstojećem takmičenju.

Svakodnevno se pojavljuju informacije o Jokićevom nastupu na Evrobasketu, a ako fotografija plejmejkera CSKA znači nešto, onda imamo čemu da se nadamo pred skraćivanje konačnog spiska.

Evropsko prvenstvo u košarci na programu je od 31. avgusta do 17. septembra u Finskoj, Izraelu, Rumuniji i Turskoj.

Srbija se nalazi u grupi D koja će se takmičiti u Istanbulu, zajedno sa Velikom Britanijom, Rusijom, Letonijom, Belgijom i domaćinom Turskom.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar