Tanka je linija – Duško Tošić junak Bešiktaša!

Samo četiri dana pošto je uz Mateja Mitrovića bio tragičar ispadanja iz Lige Evrope, Duško Tošić doneo je izuzetno važnu pobedu Bešiktašu.

Fudbal 25.04.2017 | 09:30
Tanka je linija – Duško Tošić junak Bešiktaša!
Srbin i Hrvat promašili su dva ključna penala u penal seriji protiv Olimpika iz Liona, ali je srpski reprezentativac uspeo da se iskupi i značajno približi ekipu šampionskoj tituli.

'Crni orlovi' savladali su poslednje plasirani Adanaspor na zatvaranju 28. kola u meču za infarkt, kada je Tošić u 80. minutu postavio konačan rezultat susreta – 3:2 (1:1).

Rikardo Kvarežma poslao je idealan centaršut na peterac, a Duško uspeo da se iskrade i pošalje loptu glavom u dalji ugao za veliko slavlje.

Prethodno su domaći poveli preko Vensana Abubakara već u 11. minutu, ali je Roni uzvratio već u 24. Nije dugo trebalo domaćima da ponovo dođu u prednost, ovoga puta – posle osam minuta igre u nastavku strelac je bio Andreson Taliska.

Međutim, gosti su još jednom imali odgovor, preko Mageja Gaja u 66. minutu, da bi se to ispostavilo dovoljnim samo za jedan bod.

Na šest rundi do kraja crno-beli iz Istanbula imaju sedam bodova više od drugoplasiranog Basakšehirspora, jedanaest od Fenerbahčea, odnosno čak 15 od Galatasaraja.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar