Gašić sa sinovima na odmoru!

Bratislav Gašić, nekadašnji ministar odbrane i visoki funkcioner SNS-a, iskoristio je par slobodnih dana nakon završenih predsedničkih izbora u Srbiji da se malo odmori.

Srbija 24.04.2017 | 14:51
Gašić sa sinovima na odmoru!
On je u društvu svojih sinova otputovao u Grčku da malo predahne i sakupi energiju za brojne obaveze koje ga očekuju.

Njegov sin Milan Gašić se fotografijom sa ovog putovanja odmah pohvalio na društvenoj mreži Instagram. Čini se da je Gašićima mali predah i te kako prijao, što se vidi i po slici na kojo su nasmejani.

Inače, Bratislav Gašić važi za jednog od najlojalnijih ljudi lideru SNS-a i izabranom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, a mediji su prethodnih nedelja uveliko spekulisali da bi mogao da bude vraćen u vrh vlasti na velika vrata.

Nakon izbora za šefa države, na pobedničkoj žurci u SNS-u, Gašić je dočekan uz pesmu “Oj, vojvodo Sinđeliću”. Te noći je izabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao da “ne ide kući dok ne dođe Bata, čovek u koga ima najveće poverenje”.

(Alo)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Alan Ford

24.04.2017 16:42

Smradovi...

ODGOVORITE
Name

milana

24.04.2017 21:28

Gdje ti narod odmara pošteni čovječe,sve na minimalcu u Srbiji...odakle vam obraz više da u ime reformi i tog traljavog ulaska u EU radite ovo sopstvenom narodu,i hvalite se zaboga...pa ovo je da zažalim samo što me ni metak nije zapao u ratu,pa da ne gledam ovo zlo sopstvenim očima...

ODGOVORITE