Džikić ponudio ostavku?!

Večernje novosti pišu da iskusni stručnjak želi da ode posle rasprave sa kapitenom Novicom Veličkovićem!

Košarka 22.04.2017 | 23:10
Džikić ponudio ostavku?!
Aleksandar Džikić ponudio je ostavku upravi Partizana! Više puta ove sezone pominjalo se kako i iskusni stručnjak mogao da se povuče, tada se radilo o nekim spoljnim faktorima koji su ga naterali na takva razmišljanja, ali sada su očigledno u pitanju čisto unutrašnje stvari, odnosno rasprava sa kapitenom Novicom Veličkovićem, pišu Večernje novosti.

"Da li je u pitanju bio samo slab dan tima, ili nešto drugo, pokazaće naredni mkečevi, ali ne baš kratko vreme visoki tonovi su "probijali" vrata svlačionice. Razmenjen je i set ne baš prijatnih reči. Na kraju, kako se nezvanično moglo čuti, Džikić je ponudio ostavku. Da li je u pitanju samo njegova emotivna reakcija zbog svega što se dešavalo na terenu, ali i u svlačionici, ili je Džikić čvrsto rešen da posle godinu i četiri meseca napusti kormilo crno-belih pokazaće naredni dani", pišu Novosti u sutrašnjem izdanju.

Rasprava između Džikića i Veličkovića počela je tokom treće četvrtine, kada je trener crno-belih odlučio da iz igre izvede kapitena. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar