Radonjić: Na Partizan sa Lazićem, ali...

Trener Crvene zvezde najavio je da će tokom Superlige postepeno raditi na oporavku igrača.

Košarka 23.04.2017 | 11:15
Radonjić: Na Partizan sa Lazićem, ali...
Crvena zvezda će na "večiti" derbi u utorak uveče istrčati u najjačem sastavu, ako se izuzme već nedeljama odsutni plejmejker Stefan Jović.

Trener Dejan Radonjić je na startu Superlige, protiv Spartaka u Subotici, poštedeo napora Branka Lazića (rame), dao je šansu Petru Rakićeviću i Boriši Simaniću, a niko osim Nemanje Dangubića nije proveo na parketu više od 20 minuta.

Radonjić je na konferenciji za novinare delimično otkrio strategiju za naredni period.

"U ovom meču smo bili bez Lazića, ali on će biti u timu protiv Partizana. Ono što ćemo morati postepeno da radimo je da kroz neki deo Superlige probamo da u potpunosti oporavimo naše igrače. Zato je bitno da svi koji su tu, daju maksimum. Da u ovom delu takmičenja budemo dobri, a u plej-ofu najbolji".

Lazić ima problema sa ramenom još od finala Kupa Radivoja Koraća, polovinom februara, ali povreda je takva da on može da igra uz "stisnute zube".

Iskusni Zvezdin bek bi pored Spartaka verovatno propustio i narednu utakmicu, da nije u pitanju "večiti derbi", gde ulog može da bude i prvo mesto pred plej-of, odnosno prednost domaćeg terena u finalu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar