Video - Lebron Džejms: Znao sam da moram da istupim!

Lebron Džejms istakao je posle velikog preokreta Klivlenda protiv Indijane za 3-0 u prvoj rundi plej-ofa NBA, da je pobeda tima važnija od njegovog učinka.

Košarka 21.04.2017 | 20:15
Video - Lebron Džejms: Znao sam da moram da istupim!
Kavalirsi su savladali Indijana Pejserse 119:114, iako su zaostajali 26 poena zaostatka, što je najveći preokret na gostovanju u plej-ofu u istoriji NBA.

"Znali smo da ćemo morati primiti nekoliko udaraca, ali je bio neočekivano veći nalet. Na poluvremenu rekao momcima: "Hajde da ih zaustavimo nekoliko puta", rekao je Džejms.

Džejms je postigao 41 poen uz 13 skokova i 12 asistencija, ali je sa 28 u drugom poluvremenu predvodio Kavse do neverovatnog preokreta.

"Početkom treće četvrtine sam video da nam izmiče iz ruku, verovato sam momcima na parketu, ali sam pomislio da bih trebalo da iskoračim i tražim loptu malo više. Samo sam se trudio da pomognem saigračima da pobedimo, bez obzira ko je na parketu. Pobeda je jedino važna, zbog toga sam ovde", dodao je Džejms.

Džejms je 17. put u karijeri zabeležio tripl-dabl u plej-ofu, više ima samo Medžik Džonson (30), a prestigao je Kobija Brajanta na trećem mestu po broju poena u doigravanju sa 5.669.

Četvrti meč na programu je u nedelju, takođe u Indijanapolisu, gde će Pejsersi morati da pobede ako žele da ostanu u igri.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar