Guti: Uvedite više tu video tehnologiju!

Nekadašnji prvotimac Reala ukazao je na važan momenat u revanšu protiv Bajerna, kada su sudije pogrešile na štetu njegovog kluba.

Fudbal 20.04.2017 | 08:30
Guti: Uvedite više tu video tehnologiju!
Hoze Marija Gutijerez, poznatiji kao Guti, uključio se u polemiku o sudijskim greškama na revanš utakmici četvrtfinala Lige šampiona, tvrdnjom da je drugi gol Bajerna, za konačnih 1:2 u regularnom toku, postignut nakon ofsajda.

"Uvedite više tu video tehnologiju, da Real ne bi bespotrebno igrao produžetke", napisao je Guti na Twitteru, priloživši fotografiju na kojoj se vidi da je Robert Levandovski bio u nedozvoljenoj poziciji tokom akcije koja je završena autogolom Serhija Ramosa.

Real je u produžecima sa igračem više postigao tri pogotka i pobedom od 4:2 se ubedljivo plasirao u polufinale.

Osim što je Mađar Viktor Kašai neopravdano dodelio Arturu Vidalu drugi žuti karton u 84. minutu, on i njegovi pomoćnici nisu uočili da je Kristijano Ronaldo iz ofsajda dao golove za izjednačenje i preokret na 3:2.

Guti je kompletnu karijeru, osim oproštajne sezone u Bešiktašu (2010/11), proveo u "kraljevskom klubu", za koji je odigrao preko 500 utakmica.

Među 15 trofeja, u čijem osvajanju je učestvovao, izdvajaju se tri Lige šampiona i pet titula prvaka Španije.

Prilikom poslednjeg trijumfa u elitnom kontinentalnom takmičenju, u sezoni 2001/02, bio je saigrač sadašnjeg trenera Reala Zinedina Zidana, čijim golom je i rešeno finale protiv Bajer Leverkuzena (2:1) u Glazgovu.

Na drugoj strani, delio je svlačionicu i sa Ćabijem Alonsom i Arjenom Robenom, dok su ta dvojica fudbalera Bajerna nastupala za "madridiste".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar