Megina „stotka“ protiv Partizana!

Ipak, rezultat je bio u potpino drugom planu, a sav prihod sa meča namenjen je – Dečjem odeljenju kruševačke bolnice.

Košarka 18.04.2017 | 09:45
Megina „stotka“ protiv Partizana!
Košarkaši Mega Leksa savladali su Partizan u humanitarnom meču odigranom pred hiljadu gledalaca u kruševačkoj Hali sportova – 101:90 (33:30, 25:18, 25:19, 18:23).

Ipak, rezultat je bio u potpino drugom planu, a sav prihod sa meča namenjen je – Dečjem odeljenju kruševačke bolnice.

Početak utakmice bio je zakazan za 19.00, ali je prvo podbacivanje kasnilo 45 minuta jer je tokom zagrevanja, nakon jednog zakucavanja igrača crno-belih Kenana Karahodžića došlo do pucanja table. Dok su nadležni u hali menjali tablu, crno-beli su se zagrevali igrajući "u krugu" sa fudbalskom loptom.

Što se tiče same igre, ovaj meč poslužio je i jednima i drugima da donekle održe ritam pred početak Superlige. Mega je bila šuterski raspoloženija i imala je znatno veći broj razigranih igrača, a najefikasniji uz pobedničkom timu bio je Nikola Rebić sa 14 postignutih poena.

Kod Partizana su samo dvbojica igrača imala dvocifren učinak, a to su bili Vanja Marinković (11 poena) i Stefan Pot (10).

Ipak, treba napomenuti da najiskusniji prvotimac crno-belih Novica Veličković nije igrao na večerašnjem meču, dok sa druge strane u timu nije bilo Radeta Zagorca.

Patizan takmičenje u Superligi kreće 21. aprila utakmicom sa Vršcem u dvorani Aleksandar Nikolić.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar