EL: Zvezdo, kakve si ti sile pobjeđivala!

Janakopulos za F4 daje 250. 000 evra! Gazda Panatinaikosa dreši kesu ukoliko Zeleni eliminišu Fenerbahče u četvrtfinalu elitnog takmičenja.

Košarka 19.04.2017 | 15:45
EL: Zvezdo, kakve si ti sile pobjeđivala!
Košarkaši Crvene zvezde su u Evroligi ove sezone pobedili veliki broj evropskih giganata, kao što su Makabi, Real Madrid, CSKA, Žalgiris, Fenerbahče i Panatinaikos, ali na kraju nisu imali dovoljno sreće da se u borbi sa skupocenom Darušafakom izbore za plasman u TOP 8.

Svakako da ekipa Dejana Radonjića sa sportske strane ima za čim da žali, ali sa druge strane može da bude apsolutno zadovoljna ostvarenim učinkom, s obzirom na to kakva se sila nalazi sa suprotne strane.

To na najbolji način pokazuje današnja vest koja stiže iz Atine, a ona glasi da je gazda šestostrukog prvaka Evrope Panatinaikosa Dimitrios Janakopulos spremio premije u iznosu od 250.000 evra ukoliko ekipa Ćavija Paskvala izbori plasman na Fajnal for u Istanbulu.

Panatinaikos u četvrtfinalu odmera snage sa Fenerbahčeom, a finalna serija je krenula od 20.00 u Atini. Grčki tim ima prednost domaćeg terena, pošto je u ligaškom delu sezone zauzeo četvrto mesto.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar