"Trener priznao da je pogrešio s Bobanom"!

"On će igrati sledeće sezone", kaže menadžer srpskog centra.

Košarka 18.04.2017 | 18:15
"Trener priznao da je pogrešio s Bobanom"!
Posle sezone provedene na klupi, Boban Marjanović dobio je šansu u poslednjih pet utakmica Detroita i dokazao da zaslužuje minutažu u Pistonsima.

Srpski centar završio je takmičarsku godinu odličnim partijama u aprilu, tokom kojeg je na četiri utakmice ostvario "dabl-dabl" prosek od 16,3 poena i 10 skokova za 23,3 minuta.

Marjanovićev menadžer Miodrag Ražnatović rekao je u ponedeljak, gostujući na televiziji Pink, da je razgovarao sa Stenom Van Gandijem i da mu je trener Pistonsa rekao da je Marjanović trebalo više da igra.

"Boban je bio žrtva NBA politike, gde oni na početku sezone odrede ko će koliko da igra, koliko minuta će da dobije i njemu je bilo predviđeno da ne igra ove godine, a da igra sledeće. Na svakom treningu on je 'demolirao' protivnike, da iskoristim taj ružan izraz, i bilo je očigledno da je bolji, ali trener se držao dogovora od pre sezone", rekao je Ražnatović.

"Kad su ispali iz trke za plej-of, odnosno kad su ostali bez mogućnosti da u njemu učestvuju, trener mu je dao mogućnost da igra u poslednjih pet utakmica. Igrao je fenomenalno, trener je rekao da se ogrešio o njega, a mi smo svi odgovorili: 'Nice' (lepo)...", ironično je zastao menadžer, pa dodao:

"Ipak, Boban će igrati sledeće godine".

Marjanović je u svojoj drugoj NBA sezoni prosečno na parketu provodio po 8,4 minuta.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar